Ο ΠΑΟΚ είναι ψυχή μου, δεν τoν πουλάω!






Σαββίδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι ψυχή μου, δεν τoν πουλάω!»
Δυναμική απάντηση στα… σενάρια που τον θέλουν να εγκαταλείπει τον ΠΑΟΚ ή άλλες επενδύσεις του στην Ελλάδα έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης, σε επικοινωνία που είχε με τους συντελεστές του καναλιού.

Παράλληλα ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ διέψευσε ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας. Τα σενάρια κυκλοφορούν κάποιοι που τον πολεμούν με όλους τους τρόπους, σύμφωνα με την εκτίμηση του ηγέτη των «ασπρόμαυρων». Χρησιμοποίησε, μάλιστα, μια παλιά ρώσικη παροιμία για να διαψεύσει με χιούμορ όσους διακινούν τις φήμες. “Θα φροντίσω να μην κρυολογήσω στην κηδεία τους”, είπε χαμογελώντας.

Εξήγησε, πάντως, τον λόγο για τον οποίο δεν έχει δημόσιες εμφανίσεις την περίοδο της πανδημίας. «Έχω κάνει τρία εμβόλια, αλλά ο οργανισμός μου δεν έχει αναπτύξει αντισώματα. Άρα, πρέπει να είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον συγχρωτισμό μου με άλλους ανθρώπους. Δεν υπάρχει λόγος να θέσω σε κίνδυνο τη δική μου υγεία και των άλλων, από τη στιγμή που όλα μπορούν να γίνουν μέσω βιντεοκλήσης. Δουλεύω 16-18 ώρες την ημέρα».

Αναφερόμενος, στον ΠΑΟΚ είπε ότι η ομάδα είναι η ψυχή του και δεν θα την πουλήσει ποτέ. “Δεν υπάρχει τιμή πώλησης για την ψυχή”, τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα προγραμματίζονται και άλλες επικοινωνίες του κ. Σαββίδη με τους εργαζόμενους του σταθμού.

https://thessports.gr/453416/savvidis-o-paok-einai-psychi-mou-den-ton-poulao/?fbclid=IwAR0Qy_xzKuBjEhSXwB1n1ZIXnqyGgtXBaZYEGDdyV1ty2uz3ckkjeuJ5cVY

Σχόλια

  1. Μεγάλα ή απροσδόκητα έξοδα μπορεί να επιβαρύνουν οποιονδήποτε. Η λήψη ενός προσωπικού δανείου για απροσδόκητες οικονομικές δυσκολίες μπορεί να είναι δύσκολη, ακόμη και χωρίς την κακή πίστωση να σας βαραίνει. Πού μπορείτε να πάτε όταν χρειάζεστε δάνειο σε όλη την Ευρώπη; Η απάντηση είναι CREDITMUTEL μέσω creditmutelhome@gmail.com!

    Όταν εμφανιστούν απροσδόκητα έξοδα στα κατώφλια σας, αφήστε το CREDITMUEL να σας βοηθήσει να βρείτε κάλυψη. Ένα δάνειο από αυτόν τον σπουδαίο οργανισμό μπορεί να είναι η λύση που χρειάζεστε  για να μην καταπονεθείτε όταν αρχίζουν να συσσωρεύονται τα έξοδα της καθημερινής ζωής. Σήμερα σας προσφέρθηκε μια τέλεια λύση, κάντε σήμερα αίτηση για δάνειο από 3.000 έως 5000000 ευρώ με ετήσιο επιτόκιο 5%. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία αμέσως και επικοινωνήστε με το ταχυδρομείο γρήγορης απάντησης μέσω creditmutelhome@gmail.com. Είμαστε πάντα ανοιχτοί.

    Η ζωή μπορεί να είναι δύσκολη και γι' αυτό είμαστε εδώ για να μειώσουμε τις πιέσεις. Η λήψη δανείου μέσω της CRREDITMUTEL είναι εξαιρετικά γρήγορη και εύκολη. Είτε πρόκειται για προσωπικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτου ή επιχειρηματικό δάνειο, στόχος μας είναι να είμαστε το καλύτερο διαδικτυακό δάνειο στην Ευρώπη. Ζήστε έναν νέο και καλύτερο τρόπο λήψης δανείου όταν επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω creditmutelhome@gmail.com.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου