ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ 1-2





Διπλό χαρακτήρα στο Αγρίνιο

Ήταν μία τριπλέτα αγώνων μακριά από το σπίτι του. Το ένα ευρωπαϊκό, τα άλλα δύο σε δύο έδρες που φέτος κανείς δεν θα έχει εύκολα βράδια. Ο ΠΑΟΚ όμως όντας απόλυτα συγκεντρωμένος και αποφασισμένος στον στόχο του κατάφερε να ολοκληρώσει ένα δύσκολο εξαήμερο με τρεις νίκες, καθώς επικράτησε και του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με 1-2.
22.09.2021

Όπως έχουν τονίσει όλοι στις δηλώσεις τους είναι μία νέα προσπάθεια που θέλει χρόνο. Χρόνο για να μπουν όλοι στο κλίμα, να μάθουν την δουλειά τους στο γήπεδο, να αποκτήσει η ομάδα αυτοματισμούς και άνεση στο παιχνίδι της. Παράλληλα όμως δεν υπάρχει περιθώριο για καμία απώλεια βαθμών κι αυτό έχει περάσει στο μυαλό όλων.

To winning mentality που θέλει τόσο πολύ ο Ράζβαν Λουτσέσκου να περάσει στους ποδοσφαιριστές του έκανε την εμφάνισή του στο Αγρίνιο. Ο ΠΑΟΚ αν και συνάντησε έναν δυνατό και σκληρό αντίπαλο απέναντί του, αλλά αρνήθηκε να χάσει. Πάλεψε μέχρι το φινάλε και εν τέλει πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη.

Ο προπονητής του Δικεφάλου αποφάσισε να μην προχωρήσει σε πολλές αλλαγές. Ο Τέιλορ πήρε τη θέση του Βιεϊρίνια στα δεξιά κι ο Ντόουγκλας ξεκίνησε αντί του Μπίσεσβαρ πίσω από τον προωθημένο Άκπομ που προτιμήθηκε αντί του Σφιντέρσκι .

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση κι απείλησε μόλις στο 2′ με τον Μουργκ , τον οποίο νίκησε ο Ροντρίγκες. Ο ΠΑΟΚ έχασε μία ακόμα ευκαιρία με τον Ντόουγκλας στο 15′ για να έρθει η φάση του 32ου λεπτού που άλλαξε τα δεδομένα στον αγώνα.

Ο Ντόουγκλας έκανε μία εξαιρετική μπαλιά 30 μέτρων στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων κι ο Μιτρίτσα με κεφαλιά πέτυχε το πρώτο του γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα για να βάλει τον ΠΑΟΚ σε ρόλο οδηγού.

Ο Παναιτωλικός αντέδρασε άμεσα και πίεσε για την ισοφάριση έχοντας μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους να σκοράρει με τον Μόρσεϊ να αστοχεί από πλεονεκτική θέση στην εκπνοή του πρώτου μέρους.

Το σκηνικό αντιστράφηκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Λούκας Τέιλορ στο 47′ έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Ροντρίγκες να τον σταματάει σε τετ α τετ.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και πάλι κι έψαξαν την ισοφάριση, η οποία ήρθε στο 59′. Μετά από κόρνερ ο Βέργος πήρε την πρώτη κεφαλιά κι ο Ντίας κι αυτός με το κεφάλι έκανε το 1-1.

Το τελευταίο μισάωρο του αγώνα είχε χαρακτήρα… ροντέο. Ο ρυθμός ήταν εξαιρετικός κι οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να απειλήσουν για το γκολ της νίκης.

Ο Πασχαλάκης έκανε μεγάλη επέμβαση στο 62′ σε σουτ του Λούι, οι προπονητές έκαναν τις κινήσεις τους και φτάσαμε στο 80ο λεπτό και την φάση που έκρινε την αναμέτρηση.

Ο Σίντκλεϊ πήρε τη μπάλα από τον Σφιντέρσκι μέσα στην περιοχή και με άψογο κίνηση κι εκτέλεση βρήκε δίχτυα για το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ, αφού ο Πασχαλάκης σταμάτησε στο 89′ τον Καρέλη εξ επαφής.

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε την τρίτη του σερί εκτός έδρας νίκη και πλέον επιστρέφει στη βάση του για να αντιμετωπίσει την Κυριακή (26.09, 20:30) στην Τούμπα την ΑΕΚ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκεζ, Χουχούμης, Βργκοτς, Λούι, Βέργος, Ντίας, Κορνέλιους (85’ Μαλής), Ντουάρτε (81’ Μπαρμπόσα), Φλόρες (70’ Βαρόνε), Μόρσεϊ (46’ Μεντόσα), Τσιγγάρας (85’ Καρέλης) .

ΠΑΟΚ ( Ράζβαν Λουτσέσκου ): Πασχαλάκης , Τέιλορ , Βαρέλα , Μιχαηλίδης , Σίντκλεϊ , Κούρτιτς , Σβαμπ , Αουγκούστο , Μουργκ (63’ Α.Ζίβκοβιτς ), Μιτρίτσα (63’ Μπίσεσβαρ ), Άκπομ .

Σχόλια

  1. สมัครสมาชิก pxj เข้าสู่ระบบ pg เปิดเว็บบราวเซอร์ และไปที่เว็บไซต์ pg หรือเว็บไซต์ที่ต้องการเข้าสู่ระบบการเข้าสู่เว็บไซต์เกมหรือบริการออนไลน์มักเป็นกระบวนการที่ง่ายและสะดวก

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου