ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 5-0 για το Κύπελλο Ελλάδας

 


9' ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ (Τζόλης) και ΠΑΟΚ - ΑΕΛ 1-0: Ο Ζίβκοβιτς βγάζει την κάθετη στον Κρμέντσικ που έχει κάνει την κίνηση από δεξιά, ο Τσέχος γυρίζει παράλληλα και ο Τζόλης που έχει κάνει την κίνηση προλαβαίνει τον Μπέρτο και με ωραίο τελείωμα νικά τον Νάγκι, ανοίγοντας το σκορ. 

23' ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ (Τζόλης) και ΠΑΟΚ - ΑΕΛ 2-0: Ωραία πάσα από πίσω, ο Τζόλης βγαίνει στην πλάτη της άμυνας των Θεσσαλών. Περνά και τον Νάγκι και διευρύνει το προβάδισμα του Δικέφαλου.


47' ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ (Κρμέντσικ) και ΠΑΟΚ - ΑΕΛ 3-0: Ο Ζίβκοβιτς βγαίνει από δεξιά, ο Κρμέντσικ στο πρώτο δοκάρι με ωραίο τελείωμα - πολύ εύκολα - στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.


55' ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ (Ίνγκασον) και ΠΑΟΚ - ΑΕΛ 4-0: Εκτελεί το φάουλ, ο Ουάρντα παίρνει την κεφαλιά, η μπάλα φτάνει στον Ίνγκασον, ο οποίος μόνος δεξιά εντός περιοχής από κοντά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και κάνει το 4-0

74' ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ (Τζόλης) και ΠΑΟΚ - ΑΕΛ 5-0: Ο Λάμπρου κλέβει την μπάλα, δίνει στον Τζόλη, ο οποίος με ωραίο διαγώνιο σουτ νικά τον Νάγκι. Φτάνει στο χατ-τρικ και κάνει το 5-0.

Σχόλια

  1. https://ethniki-antistasi-dse.gr/komitatzides-ohranites.html κομμιτατζης Πασχαλης Καμορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://hereliesman.bandcamp.com/album/ritual-divination Hirlaisman vs Vaggelis Marinakis - Paschalis Kamora exystence.net nytimes.com   

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. en.uoa.gr Eλλην οικει αστυν ομοια vs Πασχαλη Καμορα metrosport.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. www.chem.uoa.gr Γιατι ταγκαρεις αυτο το αρχη δη; Πού θα καταληξει ο Β. Οθυνος στο Καμοριδι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου