ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΓΑΠΗΣ (KIRALIK ASK) : Επεισόδιο 17





Το επεισοδίο 17 της νέας Τούρκικης σειράς του Star Συμβόλαιο Αγάπης



Η σειρά αρχικά ξεκίνησε στην τουρκική τηλεόραση μόνο για λίγα επεισόδια, που θα κάλυπτε τους καλοκαιρινούς μήνες. Όμως η τεράστια επιτυχία άλλαξε 180 μοίρες τον αρχικό προγραμματισμό των παραγωγών. Η Ελτσίν Σανγκού και ο Μπαρίς Αρντούτς δημιούργησαν ένα ζευγάρι χαρακτήρων, που το κοινό λάτρεψε.
H σειρά έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 19 Ιουνίου 2015 και τελικά ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε στις 24 Ιουνίου 2016. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 23 Σεπτεμβρίου 2016.


Συμβόλαιο Αγάπης (Kiralik Ask) : Επεισόδιο 17 - Περίληψη

Η Γιασεμίν απειλεί τη Νεριμάν ότι αν αποκαλύψει στον Ομέρ για τα κλεμμένα παπούτσια, θα δημοσιεύσει στα κοινωνικά δίκτυα τη φωτογραφία του άντρα της με ένα μοντέλο και θα τους κάνει ρεζίλι.
Η Νεριμάν γίνεται έξαλλη. Ο Ισμαήλ ομολογεί στη Ντεφνέ τα αισθήματά του για τη Νιχάν και ότι της έχει ήδη μιλήσει. Στο μεταξύ, στην εταιρία όλοι ετοιμάζουν πυρετωδώς το πάρτι των γενεθλίων του Ομέρ.
Καθώς η Ντεφνέ αναρωτιέται εάν θα πρέπει να κάνει κάποιο δώρο στον Ομέρ, εκείνος έχει αρχίσει πλέον να την ερωτεύεται και ζηλεύει την Ντεφνέ και τη σχέση, που μπορεί να αναπτυχθεί μεταξύ εκείνης και του Σινάν…
http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/10/symvolaio-agapis-kiralik-ask-epeisodio-17-perilipsi-kai-videos.html

Σχόλια