Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016

«Στα δίχτυα του πεπρωμένου» Επεισόδια 11-12-13-14-15-16-17-18-19-20


«Στα δίχτυα του πεπρωμένου» -ΝΕΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟ MEGA«Στα δίχτυα του πεπρωμένου» είναι ο τίτλος της νέας καθημερινής σειράς του MegaΗ ιστορία:
Η Ελίφ αναλαμβάνει να κυοφορήσει το παιδί του Καχραμάν και της Ντεφνέ ως παρένθετη μητέρα. Όταν το γεννήσει, πρέπει να το παραδώσει και να εξαφανιστεί. Το πεπρωμένο τους όμως αλλάζει, όταν ο Καχραμάν ερωτευθεί την Ελίφ κι ένα καλά κρυμμένο μυστικό βγει στην επιφάνεια…

Ο Καχραμάν είναι ο γιος μιας εύπορης οικογένειας. Είναι παντρεμένος με την Ντεφνέ και ζουν ευτυχισμένοι, μέχρι που εκείνη ανακοινώνει σε όλη την οικογένειά του, ότι δεν μπορεί να κάνει παιδί… Με τη βοήθεια της πεθεράς της, η Ντεφνέ αποφασίζει να βρει μία παρένθετη μητέρα για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να χαρίσει στον άνδρα της το παιδί που λαχταρά.
Η Ελίφ προέρχεται από μια οικογένεια τόσο φτωχή, που ο πατέρας της την πιέζει να παντρευτεί με αντάλλαγμα ένα μεγάλο οικονομικό ποσό.


Στα δίχτυα του πεπρωμένου - επεισόδιο 11-

(πατήστε το Χ στη διαφήμιση και ανοίγει νέο παράθυρο .Το παραβλέπετε, επιστρέφετε στο video και ξαναπατάτε Χ για να φύγει η διαφήμιση)Στα δίχτυα του πεπρωμένου - επεισόδιο 12


Στα δίχτυα του πεπρωμένου - επεισόδιο 13


Στα δίχτυα του πεπρωμένου - επεισόδιο 14

Στα δίχτυα του πεπρωμένου - επεισόδιο 15

Στα δίχτυα του πεπρωμένου - επεισόδιο 16

Στα δίχτυα του πεπρωμένου - επεισόδιο 17

Στα δίχτυα του πεπρωμένου - επεισόδιο 18

Στα δίχτυα του πεπρωμένου - επεισόδιο 19

Στα δίχτυα του πεπρωμένου - επεισόδιο 20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...