Τα πέντε κλειδιά :Επεισόδιο 34 ( Video και περίληψη )




Δείτε σε Video το επεισόδιο 34 της νέας σειράς του ΑΝΤ1



«Τα πέντε κλειδιά», το ερωτικό θρίλερ της λατρεμένης στο αναγνωστικό κοινό Λένας Μαντά

Η Ρένα Ρίγγα και ο Κώστας Βαζάκας στη διασκευή του ομώνυμου βιβλίου και κάτω από το άγρυπνο μάτι της Λένας Μαντά αλλά και η σκηνοθετική μαεστρία του Κώστα Χριστοφόρου και της Ρέινας Εσκενάζυ μαζί με μια μεγάλη ομάδα ταλαντούχων και πετυχημένων ηθοποιών συνθέτουν το σκηνικό και ζωντανεύουν στις οθόνες μας το ερωτικό θρίλερ «Τα Πέντε Κλειδιά».

Τα πέντε κλειδιά-Επεισόδιο 34 (περίληψη)Στην κουζίνα όλοι συζητούν για τη συνάντηση της Μάριον με την Νεφέλη. Τι μπορεί να έχει συμβεί; Ο Πάρης γνωρίζει στη Σούγκαρ έναν φίλο του.
Το κόλπο του Νικολάου έχει πιάσει. Η Νάντια είναι έξαλλη με την νέα συγκάτοικο που είναι μεγάλος πειρασμός. Ο Ορέστης κατηγορεί ευθέως τη Μάριον μπροστά στην Κυβέλη και το Λεωνίδα για απόπειρα δολοφονίας της γυναίκας του. Η Κυβέλη αναρωτιέται γιατί η Μάριον μπορεί να τη θέλει νεκρή;
Ο Ορέστης μιλά στην Κυβέλη για το παρελθόν του με τη Μάριον. Της λέει όμως την αλήθεια; Ο Ορέστης κοιμάται στην αγκαλιά της Κυβέλης όταν έρχεται ένα μήνυμα στο κινητό της, που θα την κρατήσει ξάγρυπνη όλη νύχτα.
http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/10/ta-pente-kleidia-epeisodio-34-video-kai-perilipsi.html

Σχόλια