Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

ΓΑΛΑΤΕΙΑ:Επεισόδιο 96 ( Video και περίληψη )


Δείτε το επεισόδίο Γαλάτεια 96 της σειράς του Sigma TV σε video


Ο έρωτας που ξεπερνά τα εμπόδια… Οι δυστυχίες του πολέμου… Η πάλη του καλού με το κακό… Τα πάθη και τα μυστήρια που κουβαλά ο κάθε άνθρωπος. Και όλα στο χρώμα της ταραγμένης εποχής του 1941-1950.
Με την υπογραφή του Γιώργου Σοφοκλέους και της Ελένης Καούλα. Η νέα φιλόδοξη τηλεοπτική σειρά του Sigma tv

Γαλάτεια : επεισόδιο 96 video περίληψηΗ σύλληψη του καϊκιού του Αντζουλή με το φορτίο, από τους Γερμανούς, πυροδοτεί νέες υποψίες εναντίον του Στράτου για προδοσία. Ο Καράγιωρκης πείθεται τελικά να αφήσει τη Γαλάτεια να πάει στη Μόρφου, αφού ο Πετρής δεσμεύτηκε να φύγει από το χωριό. Ο Λευτέρης επισκέπτεται τη Γαλάτεια και μετά όταν τον διώχνει ο Καράγιωρκης επισκέπτεται τον Πετρή και του δίνει ένα τετράδιο το οποίο γράφει κάποιες πληροφορίες οι οποίες τον ενδιαφέρουν.
Η Αννέττα κρυφά από τους γονείς της, αρχίζει να δουλεύει στο καμπαρέ, καλυπτόμενη από ένα ψέμα που είπε στους δικούς της. Από τα πρώτα λεφτά από την δουλειά στο καπαρέ βοηθά τον πατέρα της, χωρίς αυτός να γνωρίζει πού τα βρήκε η κόρη του. Ωστόσο το μυστικό της Αννέττας το μαθαίνει η Φλουρεντζού. Η Ρίτα ανησυχεί για τον Johnny γιατί δεν φάνηκε τις τελευταίες μέρες.

Προβολή προσεχώς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...