9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 98 - Β' κύκλος VIDEO (314)







Tο νέο επεισόδιο 98 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video


9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 98 - Β' κύκλος (314) Ο Αντρέας σβήνει από το κινητό του τις φωτογραφίες της Δάφνης. Ο μπράβος του Σερέτη καταλαβαίνει ότι κάποιος μπήκε στο σπίτι του. Η Κρίστη φτάνει στο νοσοκομείο. Όταν ο Άλκης την ενημερώνει για το λάθος της να του δώσει κρέμα που περιέχει αμύγδαλο, εκείνη ξαφνιάζεται, αλλά και ο Κίμωνας και η Έλσα που καταλαβαίνουν πως κάτι δεν πάει καλά. Ο Άλκης ηχογραφεί με το κινητό του την Κρίστη που βγάζει την ενοχή της στον Φαίδωνα γι αυτό που έπαθε.

Ο Μάνος βλέπει εφιάλτη με τη Σοφία να τον σκοτώνει. Η Κρίστη απολύει τη Στέλλα, καθώς από δω και πέρα θέλει να ασχοληθεί αποκλειστικά η ίδια με το μεγάλωμα του παιδιού, κάνοντας πίσω την καριέρα της. Η Θεανώ προσπαθεί να συνεφέρει τη Σοφία από την κατρακύλα που έχει πάρει, λέγοντας πως ο πρώην άντρας της μπορεί να της πάρει την επιμέλεια της νεφέλης λόγω της κατάστασης της. Η Σοφία αντιδράει.

Η Δάφνη αποφασίζει να προχωρήσουν σε συναινετικό διαζύγιο με τον Αντρέα. Ο Δημήτρης ζητάει από τον Γρηγορίου να αποκρύψουν από τον Σερέτη στοιχεία που στοχοποιούν τη Μάρθα για τη δολοφονία του Δημοσθένους. Η Κρίστη σαστίζει όταν ο Άλκης έρχεται στο σπίτι μαζί με την αστυνομία και της παίρνουν το παιδί με την κατηγορία της έκθεσης της ζωής του παιδιού σε κίνδυνο. Ο μπράβος λέει στον Σερέτη τις υποψίες του πως η Δάφνη μπήκε στο σπίτι του.

Ο Άλκης παίρνει το παιδί από την Κρίστη, επικαλούμενος την απόφαση που του δίνει την προσωρινή επιμέλεια του Φαίδωνα. Η Μυρτώ είναι με τον Στέφανο στο στούντιο, όταν μπαίνει η Έλσα και τη βρίσκει ημίγυμνη. Η άφιξη του Μάνου όμως ανατρέπει την κατάσταση, αφού προσποιείται μπροστά στην Έλσα ότι είναι ζευγάρι με τη Μυρτώ. Ο Δημήτρης αντιμετωπίζει με μεγάλη ανακούφιση το νέο ότι η Δάφνη και ο Αντρέας αποφάσισαν να χωρίσουν.

Ο Αντρέας ετοιμάζεται να πάει στη δίκη του Πέτρου. Ο Άλκης δείχνει στον Φαίδωνα το νέο του δωμάτιο στο δικό του σπίτι. Η Στέλλα που βρίσκεται εκεί νιώθει ενοχές που δέχτηκε να παίξει το παιχνίδι του με αποτέλεσμα να πάρει το παιδί από την Κρίστη. Η Κρίστη προσπαθεί να πείσει την Κρίστη να διεκδικήσει το παιδί από τον Άλκη ακόμα και με τη βία, ενώ η Άννα, η Έλσα και ο Κίμωνας συστήνουν ψυχραιμία…
προβολή προσεχώς

Σχόλια