9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 87 - Β' κύκλος VIDEO (303)




Tο νέο επεισόδιο 87 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video



9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 87 - Β' κύκλος (303)
Ο Αντρέας χαίρεται με την πρόοδο του καθώς μπορεί να κινείται μόνος του στο δρόμο με μεγάλη άνεση. Ο Δημήτρης φτάνει στο τμήμα και ενημερώνει τη Δάφνη πως το όπλο του Δημοσθένους δεν έχει βρεθεί, και πως οι υποψίες της Αστυνομίας στρέφονται στο οικείο περιβάλλον του. Η Δάφνη του ζητάει να την ενημερώνει για οτιδήποτε βρει στην έρευνα του, πριν ενημερώσει τους ανωτέρους του.
Η Μάρθα καταθέτει πως την ώρα του φόνου, η Άννα ήταν σπίτι της. Η Ελπίδα λέει στον Φοίβο για το άλλοθι που της ζήτησαν η Μάρθα και η Άννα, κι εκείνος την παροτρύνει να τους το δώσει, καθώς όποια και να σκότωσε τον πατέρα του, καθάρισε τον κόσμο από ένα τέρας, και άρα είναι κρίμα να το πληρώσει.
Η Μάρθα λέει στον Γρηγορίου πως η Άννα πήγε στο σπίτι της το απόγευμα, την ίδια ώρα όμως που είχε αναφέρει πως η ίδια ήταν στο σπίτι της Αργυρώς, όταν βρέθηκε το πεθαμένη. Ο Δημήτρης προτείνει στη Δάφνη να πάνε για καφέ μέχρι να τελειώσουν οι ανακρίσεις, αλλά κείνη του δίνει ραντεβού για αργότερα. Η Κρίστη πηγαίνει τον Φαίδωνα στον Άλκη


ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ
https://toumba-lights.blogspot.gr/2017/01/9-mines-epeisodio-87-b-kyklos-video-303.html

Σχόλια