Μπρούσκο:Επεισόδιο 657 Δ Κύκλος VIDEO και περίληψη




To νέο επεισόδιο Μπρούσκο 657 του Δ κύκλου της σειράς σε video






Μπρούσκο επεισόδιο 657 video περίληψη

Ο Χρίστος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο καθώς η Αλίκη και η Κωσταντίνα απαιτούν επιτακτικά να μάθουν τον λόγο για τον οποίο η Κορίνα έχει έρθει στα Χανιά.
Στην προσπάθεια του να αναβάλλει τον γάμο της Δάφνης όπως του είχε ζητήσει ο Διαμαντής,ο Πάτροκλος θα βάλει μπρος τα μεγάλα μέσα...Θα μπει στην ταβέρνα όπου όλοι γλεντούν πριν από τον γάμο και θα δημιουργήσει επίτηδες επεισόδιο το οποίο έχει κατάληξη να μετατραπεί ο χώρος σε αρένα,και στην συνέχεια καλεί την αστυνομία που τους πηγαίνει όλους στο αυτόφωρο...
Ο Αχιλλέας δραπετεύει από τον γενικό χαμό και καταλήγει στο σπίτι της Μελίνας παρακαλώντας την να τον αφήσει να περάσει εκεί την βραδιά μέχρι να ξεθυμάνει η κατάσταση.
Ο Πάτροκλος προσπαθεί με κάθε τρόπο να παγιδεύσει τον Νεκτάριο και να τον δολοφονήσει ενώ κάπου αλλού η Άλκηστις ξαφνικά φέρεται πολύ φιλικά στον Αλκιβιάδη, καθυστερώντας με αυτόν τον τρόπο την αναχώρηση του για το γραφείο,δίνοντας χρόνο στον Σήφη και τον Αντρέα να βρουν εκεί τις αποδείξεις που τον συνδέουν με τους τοκογλύφους.
Ο Σήφης γίνεται πυρ και μανία και ψάχνει τον Ματθαίο για να του ζητήσει τον λόγο,όταν θα μάθει πως εκείνος έστειλε εξώδικο στην Αναστασία απαιτώντας την κηδεμονία του παιδιού για λόγους ηθικής.
Προβολή προσεχώς
https://toumba-lights.blogspot.gr/2017/01/mprousko-epeisodio-657-video-kai-perilipsi.html

Σχόλια