Μπρούσκο:Επεισόδιο 656 Δ Κύκλος VIDEO και περίληψη





To νέο επεισόδιο Μπρούσκο 656 του Δ κύκλου της σειράς σε video






Μπρούσκο επεισόδιο 656 video περίληψη
Ο γάμος της Δάφνης και του Μύρου είναι στο επίκεντρο της ζωής όλων και οι προετοιμασίες προχωρούν με πυρετώδεις ρυθμούς,ενώ τα γλέντια γίνονται με τον παραδοσιακό Κρητικό τρόπο.Μέσα στον γενικό χαμό ο Αχιλλέας προσπαθεί απεγνωσμένα να πλησιάσει την Μελίνα σε μια ύστατη προσπάθεια να τα ξαναφτιάξουν.
Η Αναστασία και ο Αντρέας θα πέσουν στην παγίδα του Ματθαίου που πετυχαίνει να έρθει σε σύγκρουση και με τους δυο ρίχνοντας για δόλωμα το θέμα του παιδιού τους.
Τα σχέδια του συστήματος συναγερμού στο γραφείο του Αλκιβιάδη θα βρεθούν στα χέρια του Σήφη από την Άλκηστη, και οπλισμένος με αυτά ο Σήφης σχεδιάζει να το διαρρήξει με την βοήθεια του Αντρέα.
Ο Διαμαντής που είδε για άλλη μια φορά να ναυαγούν τα σχέδια του,αυτή τη φορά με την Κουκίτσα, έχει πεισμώσει ακόμα περισσότερο. Θα διατάξει τώρα τον Πάτροκλο να κάνει ότι περνάει από το μυαλό του για να ακυρωθεί ο γάμος της Δάφνης.
Ο Ματθαίος που θέλει να τα ξαναβρεί η Μελίνα με τον Αχιλλέα θα της κάνει πονηρά πρόταση συνεργασίας για μια δουλειά οινοτουρισμού στην Κύπρο την στιγμή ακριβώς που αυτή σκεφτόταν να συνεργαστεί πάνω στο ίδιο αντικείμενο με τον Σήφη.
Προβολή προσεχώς
https://toumba-lights.blogspot.gr/2017/01/mprousko-epeisodio-656-video-kai-perilipsi.html

Σχόλια