9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 45 - Β' κύκλος VIDEO (261)







Tο νέο επεισόδιο 45 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video



9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 45 - Β' κύκλος περίληψη (261)


Ο Άλκης ετοιμάζεται για τη συνέντευξη που θα δώσει στο κανάλι του Δήμου, αλλά κυριαρχείται από άγχος. Η Κρίστη τον συμβουλεύει να είναι ειλικρινής με τους θεατές, για να κερδίσει ξανά την συμπάθεια των ψηφοφόρων. Η Άννα ξαφνιάζεται με το δείπνο που έχει οργανώσει ο Δήμος στο σπίτι της. Ο Αντρέας παίρνει σήμα για μια καινούρια επιχείρηση trafficking και ετοιμάζεται να πάει στη Δίωξη. Ο Σερέτης που ακούει τη συνομιλία του με τη Δάφνη παγώνει όταν ο Αντρέας λέει πως η δράση του κυκλώματος μοιάζει με της Red Swan.

Ο Μάνος ξεπροβοδίζει τη Σοφία από το σπίτι του, την ίδια στιγμή που έρχεται ο Χρήστος και του ζητάει να μιλήσουν. Η Σοφία φεύγει τσιτωμένη που τον βρίσκει συνέχεια μπροστά της. Η Θεανώ ορκίζεται ενώπιον θεού πως αν η Σοφία δε βγάλει σύντομα τον Ραζή από τη μέση, θα αναλάβει η ίδια. Ο Μάνος με τον Χρήστο λύνουν την παρεξήγηση και μένουν ξανά φίλοι. Η Δάφνη διαφωνεί με τον Αντρέα για τη στρατηγική του σχετικά με το νέο κύκλωμα. Ο Αντρέας αντιδράει έντονα και της απαγορεύει να εκφράζει τη γνώμη της μπροστά στους συναδέρφους τους.

Η Κρίστη βοηθάει την Έλσα να ανανεώσει το σπίτι του Κυριάκου. Όταν η Έλσα της λέει πως χώρισε με τον Στέφανο τη συμβουλεύει να μη διώξει από κοντά της τους ανθρώπους που την αγαπάνε. Ο Δήμος προσπαθεί να τονώσει την αυτοπεποίθηση της Άννας και της εκφράζει τον έρωτα του για εκείνη. Οι μνήμες όμως που έρχονται από την παιδική του ηλικία ξυπνάνε μέσα του έναν άγριο εαυτό, που την προβληματίζει. Ο Αντρέας ζητάει από τη Δάφνη να μη λάβει μέρος στην επιχείρηση του trafficking.



Ο Σερέτης λέει στους άντρες του να αδειάσουν την αποθήκη και να μεταφέρουν αλλού τις γυναίκες, καθώς επίκειται επιχείρηση της Δίωξης στον χώρο που κρύβονται. Ο Διαμαντίδης συμβουλεύει τον Άλκη τώρα που θα αντιστραφεί ξανά το κλίμα υπέρ του να αφοσιωθεί αποκλειστικά με την οικογένεια του, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την κρυφή του σχέση με την Ηρώ. Ο Χρήστος προτείνει στον Μάνο να κάνει μια συμβολική κηδεία στην Μαρίνα, και παράλληλα τον παρακαλεί να μη στηρίζεται τόσο πολύ στη Σοφία.


Την ίδια ώρα, η Έλσα ευχαριστεί τη Σοφία που στέκεται στον πατέρα της κι εκείνη τη συμβουλεύει να φύγει για ένα διάστημα μέχρι να βρουν ξανά τις ισορροπίες τους. Η Έλσα ξαφνιάζεται με την πρόταση της. Η Ελπίδα περιμένει με αγωνία τον Φοίβο που θα έρθει για την πρώτη του συνεδρία με τη Μάρθα. Ο Άλκης ζητάει από την Ηρώ να του φέρει κι άλλη κοκαΐνη. Η Κρίστη συναντάει τυχαία τον Κίμωνα στο δρόμο και τον καλεί σπίτι της για να μιλήσουν. Η Θεανώ προτείνει στη Σοφία να πάρει με το μέρος της τον Χρήστο, ώστε να μη στέκεται εμπόδιο στα σχέδια της. Ο Μάνος αγοράζει στη Σοφία το ίδιο άρωμα που φορούσε η Μαρίνα

προβολή προσεχώς
http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/11/9-mines-epeisodio-45-b-kyklos-video-261.html

Σχόλια