KARA SEVDA (Καρά Σεβντά) : Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6 VIDEO και ΠΕΡΙΛΗΨΗ




Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ και η Νεσλιχάν Αταγιούλ είναι το πρωταγωνιστικό ζευγάρι στη τούρκικη τηλεοπτική παραγωγή Kara Sevda, ο Β κύκλος της οποίας κάνει πρεμιέρα στην Τουρκία στις 21/9




KARA SEVDA : ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6 -Β κύκλος ( περίληψη)

Ακούγοντας προσεκτικά την μαγνητοφωνημένη τηλεφωνική συνομιλία που έχει στα χέρια του, ο Κεμάλ είναι πια σχεδόν βέβαιος πως ο Οζάν δεν αυτοκτόνησε αλλά δολοφονήθηκε και αμέσως σκέφτεται πως θα πρέπει να ενημερώσει για αυτό την Νιχάν.
Η πρώτη του κίνηση όμως θα είναι η προσέγγιση της Ζεινέπ της οποίας τα κρυμμένα μυστικά είναι μια ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί.




Εν τω μεταξύ ο Εμίρ που δεν είχε την παραμικρή υποψία πως ο Κεμάλ έχει στην κατοχή του τις τηλεφωνικές συνομιλίες σοκάρεται όταν το μαθαίνει και καταστρώνει το σχέδιο της άμυνας του αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα.



Ο Γκαλίπ που δυσαρεστήθηκε πολύ από την μεταφορά μέρους των μετοχών της εταιρίας Κοζκούογλου στο όνομα της Νιχάν της ετοιμάζει παγίδα για να αποδείξει στον Εμίρ πως οι ανησυχίες του είναι βάσιμες.
Η Νιχάν θα πέσει στην παγίδα όμως το γεγονός αυτό θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στον Κεμάλ.


Ενώ ο Κεμάλ είναι πια στα χνάρια του ατόμου που δηλητηρίασε τον Οζάν ο Εμίρ βάζει και πάλι μπρος ένα παλιό του σχέδιο.Οι έρευνες του Κεμάλ θα φέρουν προς μεγάλη του έκπληξη στην επιφάνεια ένα τελείως απρόσμενο όνομα.
Όταν τελικά θα κατορθώσει να έρθει σε επαφή με το άτομο αυτό πολλά θα ξεκαθαρίσουν και θα βρεθεί πια πολύ κοντά στην αλήθεια.


Η Νιχάν που είχε προγραμματίσει με την Εντά βραδινή έξοδο για να ξεσκάσει θα διαπιστώσει πως όλα της θυμίζουν τα παλιά με τον Κεμάλ.

Το ίδιο βράδυ η μοίρα το φέρνει να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του και ο έρωτας τους θα ξαναφουντώσει κάνοντας τους για άλλη μια φορά να ανταλλάξουν παντοτινούς όρκους αγάπης.


Ο Κεμάλ και ο Εμίρ, αντίπαλοι στην σκακιέρα του παιχνιδιού για την αλήθεια στην υπόθεση της δολοφονίας του Οζάν θα βρεθούν μπροστά σε γεγονότα που θα αλλάξουν το νόημα στα πάντα.


http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/10/kara-sevda-b-kyklos-epeisodio-6-video-kai-perilipsi.html

Σχόλια