Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016

Σε φόντο κόκκινο :Επεισόδια 1-2-3-4-5 Video





Τα επεισόδια 1-2-3-4-5 της Κυπριακής σειράς Σε φόντο κόκκινο
που προβάλλεται από το E tv







Το 1967 ένας στρατιώτης της ελληνικής μεραρχίας φεύγει από την Κύπρο χάνοντας για πάντα την εφηβική του αγάπη. 41 χρονιά μετά, μαθαίνει πως άφησε πίσω του πολύ περισσότερα. Μια γυναίκα που βρίσκεται αιχμάλωτη σε ένα νεκρό γάμο, αλλά ταυτόχρονα στη δίνη ενός παράφορου και απαγορευμένου έρωτα. Ενός έρωτα καταδικασμένου, που θα οδηγήσει δύο αδέλφια σε μια θανάσιμη σύγκρουση.
Όταν το ένα μας πόδι πατά στο πάθος, το άλλο σίγουρα βρίσκεται στο λάθος. Αλλά, μακριά απ’ το πάθος και το λάθος είναι μόνο οι πεθαμένοι. Οι ζωντανοί είναι καταδικασμένοι να βιώνουν την υπέρτατη ευτυχία ενός έρωτα που γεννιέται αλλά και το βαθύ πόνο που αφήνει πίσω της μια αγάπη που πεθαίνει ή ακόμα χειρότερα, μια παντοτινά απαγορευμένη και ανεκπλήρωτη αγάπη. Χαρά και δάκρυ, αγάπη και πόνος, είναι όλα ζωγραφισμένα σε… φόντο κόκκινο!




Σε φόντο κόκκινο :Επεισόδιο 1-δείτε το video ΕΔΩ

Ύστερα από τραγικό θάνατο της συζύγου του, αλλά και του γιου του ο μοναχός Διονύσιος πάει να βρει γαλήνη στα Μετέωρα. Ο μοναχός Διονύσιος θα πάρει μια επιστολή από μια ιερόδουλη στη Κύπρο και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να του ξυπνήσει αναμνήσεις από το παρελθόν που είχε ξεχάσει. Πλέον είναι καθημερινοί οι καβγάδες στην οικογένεια του Φίλιππου.

Σε φόντο κόκκινο :Επεισόδιο 2-δείτε το video ΕΔΩ

Για τον τρόπο που συμπεριφέρεται ο Φίλιππος στο Μάρκο νιώθει πολύ άσχημα η Ηλέκτρα . Μια μεγάλη έκπληξη κάνει ο Άλκης στην Ελένη αλλά όλοι θα σοκαριστούν όταν μπροστά θα εμφανιστεί εκεί ο Θωμάς. Στην Κύπρο πηγαίνει ο Διονύσιος και εκεί ξεκινάει να ψάχνει να βρει τη χαμένη του κόρη

Σε φόντο κόκκινο :Επεισόδιο 3-δείτε το video ΕΔΩ

Για τον Θωμά τσακώνεται ο Άλκης μαζί με την Ελένη. Η Μόνικα αντιμετωπίζει πολύ εχθρικά την Ηλέκτρα. Η Ηλέκτρα είναι πολύ προβληματισμένη και πηγαίνει στο Σταύρο να μιλήσουν. Ο Διονύσης πηγαίνει στην οδό Σούτσου, ώστε να μπορέσει να μάθει για την Ειρήνη.

Σε φόντο κόκκινο :Επεισόδιο 4-δείτε το video ΕΔΩ

Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε τον Διονύση να μαθαίνει ότι η Ειρήνη έχει πεθάνει και συγκλονίζεται. Ο Σταύρος δίνει τις συμβουλές του στον αδερφό του για να μπορέσει να σώσει το γάμο του. Όταν όμως θα μάθει αυτό το γεγονός ο Φίλιππος θα θυμώσει τόσο πολύ και θα τσακωθούν..

Σε φόντο κόκκινο :Επεισόδιο 5-δείτε το video ΕΔΩ

Με τη Μόνικα τσακώνεται πολύ άσχημα ο Σταύρος γιατί εκείνη θέλει να στείλουν τον Αλέξανδρο σε ίδρυμα. Ο Διονύσης πηγαίνει στη Φανερωμένη και εκεί θα θυμηθεί την πρώτη φορά που είχε δει την Ειρήνη. Ο Άλκης με αφορμή τον Αλέξανδρο παίρνει την απόφαση να εγκαταλείψει την Ελένη στη Μάλτα και να γυρίσει μόνος του στην Ελλάδα. Ο Μάρκος συνεχίζει να χαλάει χρήματα στον τζόγο.
http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/07/se-fonto-kokkino-epeisodia-1-2-3-4-5-video.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...