9 ΜΗΝΕΣ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 157 (Video + περίληψη)





Tο νέο επεισόδιο 157 της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video





9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 157 περίληψη




Η Μαρίνα λέει στην Εύα την απόφαση της να διεκδικήσει τον Μάνο, αλλά εκείνη αντιδράει καθώς η στάση του Μάνου απέναντι της αποκαλύφθηκε πως ήταν απαράδεκτη. Η Κρίστη μετακομίζει στο σπίτι του Τζόνυ. Η Έλσα επισκέπτεται τη Χαρά με την πρόφαση πως θέλει να την ευχαριστήσει για τη μεσολάβηση της στον πατέρα της και στη συνέχεια τη ρωτάει ποια είναι η σχέση της με τον Τζόνυ και τι ρόλο έχει παίξει στην τόσο βιαστική του απόφαση να παντρευτεί την Κρίστη. Ο Πέτρος ετοιμάζεται να συναντήσει τη Μάρθα, και η Εύα αποφασίζει να τον παρακολουθήσει προσωπικά. Η Δάφνη ανακαλύπτει το όνομα του Πέτρου στη λίστα των μελών του κυκλώματος. Ο Πέτρος Πέτρος ζητάει από τη Μάρθα να είναι μαζί και να ζήσουν μια ευτυχισμένη ζωή οι δυο τους, με την Ελπίδα και τη Δάφνη.
Η Μάρθα δείχνει ευτυχισμένη στην προοπτική, αλλά του ζητάει χρόνο να σκεφτεί. Ο Άλκης ακούει την κουβέντα της Έλσας με τη Χαρά που ξεσπάει σε έντονο καβγά, με τη Χαρά να την απειλεί πως θα πει στον πατέρα της να πάρει πίσω την κατάθεση του και να τη στείλει φυλακή. Η Έλσα φεύγει έξαλλη, ενώ ο Άλκης προσπαθεί να καλμάρει τη Χαρά. Ο Μάνος δέχεται την επίσκεψη της Νίνα, του call girl που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη συνέχεια της σχέσης του με τη Μαρίνα. Η Άντρη τηλεφωνεί στη Μαρίνα για να μάθει για την Έλσα, και της λέει πως θέλει να τις επισκεφτεί. Η Μαρίνα όμως της ζητάει λίγο χρόνο μέχρι να συνέρθουν, και να έρθει αργότερα, προκαλώντας την οργή της Άντρης. Η Δάφνη φέρνει στο μυαλό της τα μηνύματα που έλεγαν πως η οικογένεια της κρύβει δράκους και δείχνει να υποφέρει μπροστά στην αλήθεια τους. Η Εύα απειλεί τον Πέτρο πως αν φύγει από τη ζωή της, θα την πληρώσουν όλοι, υπονοώντας και τη Δάφνη και τη Μάρθα. Η Κρίστη ξυπνάει στο σπίτι του Τζόνυ και προσπαθεί βεβιασμένα να προσποιηθεί την ευτυχισμένη μέλλουσα σύζυγο του, χωρίς να αντιλαμβάνεται πως και ο Τζόνυ τραβάει ακριβώς το ίδιο ζόρι με εκείνη. Η Άννα ζητάει από τη Βασιλική να συνεχίσουν τις συναντήσεις τους στο πάρκο, γιατί δεν αντέχει να μη βλέπει το εγγόνι της και τη διαβεβαιώνει πως θα έχει τα μάτια της δεκατέσσερα για να μην την καταλάβει η Ντορέτα.
Η Κάτια κρύβει το νέο της εγκυμοσύνης της από τον Μάριο. Ο Μάνος τηλεφωνεί στην Κάτια και της ζητάει να βρει τρόπο να στείλει τη Μαρίνα σπίτι του. Η Δάφνη μην μπορώντας να διαχειριστεί την ανακάλυψη της για τον Πέτρο και τη σχέση του με το κύκλωμα, το ρίχνει στο ποτό. Η Κάτια τηλεφωνεί στη Μαρίνα και της λέει πως ψάχνει εδώ και ώρα τον Μάνο και δεν τον βρίσκει, και ανησυχεί πολύ. Επειδή όμως δεν έχει τα κλειδιά του σπιτιού του, την παρακαλεί να πάει εκείνη να δει αν είναι όλα καλά. Η Μαρίνα πείθεται και λέει πως θα το κάνει. Η Κρίστη λέει στον Τζόνυ να πάνε στην Αγγλία για να γνωρίσει τους γονείς του και το ανιψάκι του. Ο Αντρέας πηγαίνει στο σπίτι της Μάρθας ελπίζοντας πως εκείνη θα ξέρει τι συμβαίνει στη Δάφνη. Η Μάρθα που δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει, προβληματίζεται. Η Μαρίνα φτάνει έξω από το σπίτι του Μάνου…


δείτε το ΕΔΩ
http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/04/9-mines-epeisodio-157-video.html

Σχόλια