9 ΜΗΝΕΣ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 151 (Video + περίληψη)




Tο νέο επεισόδιο 151 της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video





9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 151 περίληψη

Η Έλσα εκφράζει στον Άρη την ανησυχία της για τη ληστεία κατά του Διαμαντίδη. Εκείνος, αγχωμένος μήπως του αλλάξει τα σχέδια, της παρουσιάζει την τέλεια ζωή που τους περιμένει στην Αθήνα, και την παρασύρει για άλλη μια φορά στο όνειρο. Ο Αχιλλέας ίσα που κρατιέται να μη σφίξει τα χέρια του γύρω από το λαιμό της Φωτεινής. Η Χαρά απογοητεύεται ‘όταν ο Άλκης της λέει πως δεν είναι έτοιμος να κάνουν ακόμα παιδί, αλλά το μήνυμα του Τζόνυ πως η Κρίστη αποφάσισε να μείνει μαζί του, αναπτερώνει το ηθικό της. Ένας εφιάλτης του Μάνου, που έχει να κάνει με το θάνατο που παραμονεύει, κάνει τη Μαρίνα να παρερμηνεύσει το παραμιλητό του και να το εκλάβει ως εγκλωβισμό στη σχέση τους.

Η Δαφνη προφασιζόμενη το τραπέζι που ετοιμάζει, ζητάει άδεια από τον Αντρέα, για να έχει όλο τον χρόνο να ασχοληθεί με την αποκωδικοποίηση του κωδικού από το μενταγιόν της Φωτεινής. Μην μπορώντας όμως να βγάλει άκρη, αποφασίζει να πάει στο ίδρυμα.Την ώρα που η Έλσα κι ο Άρης είναι έτοιμοι για το μεγάλο χτύπημα κατά του Διαμαντίδη, ο Άρης σχεδιάζει τη φυγή του, έχοντας σκοπό να αφήσει την Έλσα πίσω.
Ο Διαμαντίδης φεύγει από το γραφείο του, με την προσωπική του ασφάλεια να τον παρακολουθεί διακριτικά. Η Μαρίνα απογοητευμένη από τη συμπεριφορά του Μάνου, ζητάει από την Κάτια να μιλήσουν. Οι άντρες του Διαμαντίδη ακινητοποιούν τον Άρη και η Έλσα καταφέρνει να διαφύγει.
Η Κρίστη ακούει το όνομα του δράστη κατά του Διαμαντίδη και παγώνει. Η Δάφνη μπαίνει στο δωμάτιο της Φωτεινής και παραξενεύεται που το δωμάτιο της μυρίζει ένα περίεργο άρωμα. Ωστόσο, η ανυπομονησία της την κάνει γρήγορα να ξεχάσει αυτή τη μυρωδιά και να αφοσιωθεί στο στόχο της να ανακαλύψει τι κρύβει ο κωδικός του μενταγιόν. Ο Αχιλλέας δέχεται με χαρά την πρόσκληση για το τραπέζι που θέλει να τους κάνει η Δάφνη, και προτρέπει τον Αντρέα να του κάνει γρήγορα ένα εγγόνι, προκειμένου η γυναίκα του να πάψει να ασχολείται με το κύκλωμα. Η Μάρθα καλύπτει από την Δάφνη την απειλεί που δέχτηκε και την παρουσιάζει ως επίθεση για ληστεία που όμως την τρομοκράτησε και την έκανε να αποφασίσει την απόσυρση της από την έρευνα. Η Δάφνη δεν την πιστεύει και την πιέζει να παραδεχτεί πως η επίθεση ήταν από το κύκλωμα.
Η Εύα ταράζεται όταν ακούει την Ντορέτα να δίνει οδηγίες για το μωρό, από το τηλέφωνο, στη Βασιλική, αλλά η Ντορέτα ξεφεύγει λέγοντας πως πρόκειται για το μωρό μιας φίλης της. Η Κρίστη ζητάει πανικόβλητη από τον Άλκη να συναντηθούν.Την ίδια ώρα, ο Άρης στριμώχνεται από την Αστυνομία που τον προτρέπει να δώσει το όνομα της συνεργού του, για να ελαφρύνει την θέση του. Η Κάτια αποφασισμένη να υποστηρίξει το σχέδιο του Μάνου να απομακρύνει τη Μαρίνα από κοντά του, της μιλάει με αποθαρρυντικά λόγια για τις απόψεις του Μάνου πάνω στις σχέσεις. Την ίδια ώρα, ο Μάνος ακούει στο ραδιόφωνο για τη σύλληψη του Άρη Σταματίου…

'9 μήνες' επεισόδιο 151

δείτε το ΕΔΩ
http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/04/9-151-video.html

Σχόλια