9 ΜΗΝΕΣ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 150 (Video + περίληψη)






Tο νέο επεισόδιο 150 της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video





9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 150 περίληψη

Η Δάφνη επισκέπτεται τη Μάρθα σε ψυχρό κλίμα ενώ παράλληλα οι υποψίες και των δύο πως ίσως ο Αχιλλέας να κρύβεται πίσω από τη Φωτεινή, φουντώνουν. Η Μαρίνα λέει στον Μάνο ότι θα ψάξει ξανά για καινούργιο σπίτι, προκειμένου να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση τους. Η Κρίστη συναντάει τυχαία τον Άλκη και έντονη είναι η αμηχανία μεταξύ τους. Την ίδια στιγμή η Άννα παρακαλεί μια συνάδελφό της, που έχει ένα εγγόνι έξι μηνών, να έρθει με το μωρό στο σπίτι τους, για να το δει η Κρίστη. Η Δάφνη στην προσπάθειά της να ανακαλύψει τη σχέση του Αχιλλέα με τη Φωτεινή ζητά από τον Αντρέα να οργανώσουν ένα δείπνο για όλη την οικογένεια.

Η Έλσα πάει να συναντήσει για τελευταία φορά τον πατέρα της αλλά όταν μαθαίνει από τη Μαρίνα πως ο Κυριάκος έφυγε για Ελλάδα, απογοητεύεται με τη διάλυση της οικογένειά τους. Ξαφνικά συνειδητοποιεί πως είναι η τελευταία φορά που βλέπει τη μητέρα της, λυγίζει και την αποχαιρετάει με σπαρακτικό τρόπο κάτι που κάνει τη Μαρίνα να ανησυχήσει ότι κάτι της κρύβει. Η Χαρά ενημερώνεται από τον γιατρό της πως μόνο με εξωσωματική μπορεί να αποκτήσει παιδί. Κατόπιν προτείνει στον Τζόνυ ένα τεράστιο χρηματικό ποσό με την προϋπόθεση να παντρευτεί την Κρίστη. Ο Τζόνυ, υπό τις απειλές της Χαράς, αναγκάζεται και κάνει πρόταση στην Κρίστη να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Η Δάφνη απογοητεύεται από την απόφαση του Νικ να εγκαταλείψει την έρευνα ενώ παράλληλα πεισμώνει, λέγοντας πως θα φτάσει στο τέλος, έστω και μόνη της. Από την άλλη ταράσσεται όταν ο Αντρέας της κάνει δώρο ένα μενταγιόν με τα αρχικά τους καθώς συνειρμικά το μυαλό της πηγαίνει στα χαραγμένα στοιχεία που είδε η Μάρθα στο μενταγιόν της Φωτεινής. Στο μεταξύ... κι ενώ ο Πέτρος εκφράζει στη Μάρθα την πεποίθησή του πως δεν έστειλε η Εύα τις φωτογραφίες τους στη Δάφνη... ο Αχιλλέας μπαίνει στο δωμάτιο της Φωτεινής στο ίδρυμα…

'9 μήνες' επεισόδιο 150

δείτε το ΕΔΩ
http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/04/9-150-video.html

Σχόλια