10η Εντολή - Επεισόδιο 16-17 Κύκλος 4ος ( video + περίληψη)




Η αστυνομική σειρά του Alpha tv που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της στον τηλεοπτικό χάρτη, με ιστορίες, εμπνευσμένες από πραγματικά γεγονότα, σκιαγραφούν την ψυχοσύνθεση και αφηγούνται την καθημερινότητα ανθρώπων που έφτασαν στο όριο και το ξεπέρασαν.

10η Εντολή Επεισόδιο 16 - Περίληψη (Δείτε το video ΕΔΩ)
Η Δανάη (Μαρία Κίτσου) έχασε τη μητέρα της όταν ήταν πέντε χρονών. Από τότε, θυμάται να παλεύει με το μυαλό και την ψυχή της για να ισορροπήσει, για να συμπεριφέρεται κανονικά. Η προσπάθεια αυτή γίνεται ακόμα πιο δύσκολη από τη στιγμή που ερωτεύεται τον Αποστόλη (Παναγιώτης Εξαρχέας). Επιπλέον, την ίδια περίοδο, ο πατέρας της βρίσκεται νεκρός. Η Δανάη αισθάνεται τη μικρή ισορροπία της να τινάζεται στον αέρα. Ο θείος (Αντώνης Φραγκάκης) και η μητριά της (Εβελίνα Παπούλια) αναλαμβάνουν να την προστατέψουν από την τρέλα... και τον εαυτό της.


10η Εντολή Επεισόδιο 17 - Περίληψη (Δείτε το video ΕΔΩ)

Ο Πρόδρομος (Αντίνοος Αλμπάνης) και ο Ταξιάρχης (Δημήτρης Πασσάς), τα αδέλφια Μπαρούτη, γεννιούνται στο χωριό Φυτίλια. Από παιδιά αναπτύσσουν μια «εκρηκτική» προσωπικότητα που τους δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στις σχέσεις τους με τους συγχωριανούς. Λατρεύουν να παίζουν με οτιδήποτε κάνει κρότο και προκαλεί ζημιές. Μετά από ένα τραγικό συμβάν κατά το οποίο χάνει τη ζωή του ο λυκειάρχης τους, τα δύο αδέλφια το σκάνε για την Αθήνα. Αρχικά, κάνουν διάφορες δουλειές για να επιβιώσουν. Στο μεταξύ, γνωρίζουν την Σμαρώ (Ευγενία Δημητροπούλου) και την Μαρκέλλα (Ευτυχία Γιακουμή), ερωτεύονται και μένουν μαζί. Δεν αντέχουν, όμως, για πολύ το μεροκάματο και βγαίνουν στην παρανομία. Ληστεύουν καταστήματα, τράπεζες, χρηματαποστολές και τους αρέσει να υπογράφουν κάθε δράση τους με μία έκρηξη. Συλλαμβάνονται, αλλά κατορθώνουν και δραπετεύουν με τη βοήθεια της Μαρκέλλας και της Σμαρώς. Αλλάζουν πόλεις και ονόματα, μέχρι που αποφασίζουν για χάρη των παιδιών που φέρνουν στον κόσμο να κάνουν ένα τελευταίο μεγάλο χτύπημα και να αποσυρθούν. Η μοίρα, όμως, αποφασίζει διαφορετικά…
http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/03/10-16-17-4-video.html

Σχόλια