Μέσα στις φάσεις ο Κρμέντσικ που «γράφει» ρεκόρ





Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν ο ΠΑΟΚ βρήκε, έστω και μέχρι το καλοκαίρι, μία αξιόπιστη λύση στο γκολ στο πρόσωπο του Μίκαελ Κρμέντσικ. Το βέβαιο είναι ότι ο Τσέχος έχει φροντίσει ήδη να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ ήταν διαρκώς μέσα στις φάσεις στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, απείλησε πολλές φορές την εστία του αντιπάλου του ΠΑΟΚ και τελείωσε το παιχνίδι με έξι τελικές, ισοφαρίζοντας την κορυφαία φετινή επίδοση μεταξύ των παικτών του ΠΑΟΚ αφού έξι είχε και ο Χρήστος Τζόλης στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Ο Τσέχος εκτέλεσε πέντε φορές με το πόδι μέσα από την περιοχή των Κρητικών, «γράφοντας» ένα ακόμη ρεκόρ περιόδου αφού πριν το ματς του Ηρακλείου οι περισσότερες τελικές μέσα από την αντίπαλη περιοχή ήταν οι τέσσερις που είχαν ο ίδιος απέναντι στον Βόλο αλλά και ο Χρήστος Τζόλης στο εκτός έδρας ματς με την ΑΕΛ.







Αν επιχειρήσουμε μία σύγκριση με τον Αντόνιο Τσόλακ που έμεινε για ένα ακόμη ματς εκτός αποστολής, πέραν του ότι ο Κρμέντσικ έχει ήδη δύο γκολ έναντι ενός και με πέναλτι του Τσόλακ, ο Τσέχος έχει φτάσει τις 12 τελικές σε 190' (μία τελική ανά 15,8') ενώ ο Κροάτης έχει 13 σε 400' (μία ανά 30,7').





Ο Κρμέντσικ πάντως έκανε αρκετά λάθη, συνολικά 11 και πλησίασε το αρνητικό ρεκόρ περιόδου αφού 12 είχε ο Στέφαν Σβαμπ στο ντέρμπι με τον Άρη.

Ακόμη σε σχέση με το ματς του Ηρακλείου σε ατομικό επίπεδο...

*Ο Τόμας Μουργκ έφτιαξε δύο από τα τρία γκολ του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο και ισοφάρισε την κορυφαία φετινή επίδοση μεταξύ των παικτών του ΠΑΟΚ. Δύο ασίστ είχε στο ματς του πρώτου γύρου με τους Κρητικούς ο συμπατριώτης του, Στέφαν Σβαμπ.

*Ο Χρήστος Τζόλης και ο Φερνάντο Βαρέλα σημείωσαν δύο από τα τρία γκολ του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο την Κυριακή, φτάνοντας αμφότεροι τα 10 με τη φανέλα του Δικεφάλου σε όλες τις διοργανώσεις. Έτσι αυτή η λίστα, των παικτών δηλαδή με διψήφιο αριθμό τερμάτων με τον ΠΑΟΚ, έφτασε τα 88 μέλη.

*Το γκολ του Έλληνα επιθετικού που σημειώθηκε στο 48ο λεπτό, ήταν το πρώτο του ΠΑΟΚ στο διάστημα 41'-50' συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου των 17 αγώνων του.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου