Γρανάδα - ΠΑΟΚ: Ιστορικές στιγμές στο Los Cármenes





Η... πρωτάρα του Europa League Γρανάδα γράφει ιστορία, υποδεχόμενη τον ΠΑΟΚ, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ιστορίας της στους ομίλους της διοργάνωσης!


Όπως αναφέρει η UEFA, το γήπεδο Los Cármenes αναμένεται να ζήσει ένα ιστορικό γεγονός την Πέμπτη (29/10), φιλοξενώντας τον ΠΑΟΚ. Η πρωτοεμφανιζόμενη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, Γρανάδα, που έχει κερδίσει και τα τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια της μέχρι σήμερα, επιδιώκει πολλά περισσότερα..
.


Μάλιστα, γίνεται αναφορά στα όσα ενώνουν τις δύο ομάδες, με το όνομα του Ίνγκι Ίνγκασον να φιγουράρει στην κορυφή της λίστας δεδομένου πως αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν 2016/17 με τη Γρανάδα, καταγράφοντας 17 συμμετοχές και ένα γκολ.



Στο κάδρο μπαίνει και ο Άνχεκ Κρέσπο που είναι Ανδαλουσιάνος και γεννήθηκε 170 χιλιόμετρα μακριά από τη Γρανάδα, έχοντας καταγράψει συμμετοχές στην καριέρα του σε αρκετούς συλλόγους της Ισπανίας. Υπήρξε συμπαίκτης του αρχηγού της Γρανάδα, Βίκτορ Ντίας, στις μικρότερες ομάδες της Σεβίλλης.


Όσο για τον άνθρωπο που έθεσε τις βάσεις της μεγάλης ανατροπής επί της Αϊντχόφεν, Χόρχε Μολίνα;
Έγινε ο τρίτος γηραιότερος σκόρερ στο UEFA Europa League, σκοράροντας σε ηλικία 38 ετών και 183 ημερών.

Μιλώντας για τις ευρωπαϊκές παραστάσεις των δύο ομάδων, η Γρανάδα είναι μία από τις πρωτοεμφανιζόμενες πέντε, μαζί με τις Λέστερ, Σίβασπορ, Αντβέρπ και Ομόνοια, με την τελευταία να βρίσκεται -μάλιστα- στο ίδιο γκρουπ!

Και όλα αυτά, την ώρα που ο ΠΑΟΚ έχει βρεθεί στους ομίλους της διοργάνωσης οκτώ φορές, συμπεριλαμβανομένου και του φετινού του ταξιδιού, κάνοντας ρεκόρ συμμετοχών.

https://www.sdna.gr/podosfairo/773039_granada-paok-istorikes-stigmes-sto-los-carmenes

Σχόλια