Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Η λέξη που δεν λες Επεισόδιο 12 VIDEO και περίληψη
Δείτε σε video το επεισόδιο 12 της νέας δραματικής σειράς του Alpha ' Η λέξη που δεν λες΄Η Λέξη που δε λες βασίζεται στο σίριαλ The A Word της Keshet και πρόκειται για την ιστορία μιας οικογένειας, η ζωή της οποίας αλλάζει ξαφνικά όταν ο εξάχρονος γιος, που θεωρούν ιδιοφυία στη μουσική, διαγιγνώσκεται με αυτισμό. Η υπόθεση διαδραματίζεται σε μια κωμόπολη των Χανίων, με φόντο τα Λευκά Όρη.
,


Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΣ Επεισόδιο 12 video περίληψη

Η Ιωάννα ανακοινώνει στην οικογένεια τη μεγάλη της απόφαση, θα επιστρέψει στην Αθήνα. Κι ενώ περίμενε να τους αναστατώσει, τελικά σοκάρεται αυτή με την ψύχραιμη αντίδραση τους στα νέα. Η ένταση μπορεί να μην ήρθε με την αποκάλυψη της Ιωάννας, έρχεται όμως όταν ο Γιάννης μαθαίνει ότι η Ελένη παίρνει αντισυλληπτικά. Ο Τζατζιμάκης κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Ιωάννα, η οποία μένει άναυδη. Ο Βασίλης με την Αλισάβη βρίσκονται σε ένα ξενοδοχείο στα Χανιά, όπου συναντιούνται ερωτικά μετά από πολλά χρόνια. Ο Παυλής αρρωσταίνει και ψήνεται στον πυρετό…η αντίδραση όμως της Ελένης δεν είναι η αναμενόμενη.
Η λ

Η σειρά προβάλλεται εβδομαδιαία στον Alpha .Το επεισόδιο 12 θα το δούμε στις 7/2. Για να μην ψάχνετε σας προτείνουμε να βάλετε το blog στα αγαπημένα σας και να δείτε το επεισόδιο από το link ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEO πάνω δεξιά.Συνήθως στο διαδίκτυο βγαίνει Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...