Η λέξη που δεν λες Επεισόδιο 12 VIDEO και περίληψη




Δείτε σε video το επεισόδιο 12 της νέας δραματικής σειράς του Alpha ' Η λέξη που δεν λες΄



Η Λέξη που δε λες βασίζεται στο σίριαλ The A Word της Keshet και πρόκειται για την ιστορία μιας οικογένειας, η ζωή της οποίας αλλάζει ξαφνικά όταν ο εξάχρονος γιος, που θεωρούν ιδιοφυία στη μουσική, διαγιγνώσκεται με αυτισμό. Η υπόθεση διαδραματίζεται σε μια κωμόπολη των Χανίων, με φόντο τα Λευκά Όρη.
,


Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΣ Επεισόδιο 12 video περίληψη

Η Ιωάννα ανακοινώνει στην οικογένεια τη μεγάλη της απόφαση, θα επιστρέψει στην Αθήνα. Κι ενώ περίμενε να τους αναστατώσει, τελικά σοκάρεται αυτή με την ψύχραιμη αντίδραση τους στα νέα. Η ένταση μπορεί να μην ήρθε με την αποκάλυψη της Ιωάννας, έρχεται όμως όταν ο Γιάννης μαθαίνει ότι η Ελένη παίρνει αντισυλληπτικά. Ο Τζατζιμάκης κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Ιωάννα, η οποία μένει άναυδη. Ο Βασίλης με την Αλισάβη βρίσκονται σε ένα ξενοδοχείο στα Χανιά, όπου συναντιούνται ερωτικά μετά από πολλά χρόνια. Ο Παυλής αρρωσταίνει και ψήνεται στον πυρετό…η αντίδραση όμως της Ελένης δεν είναι η αναμενόμενη.
Η λ

Η σειρά προβάλλεται εβδομαδιαία στον Alpha .Το επεισόδιο 12 θα το δούμε στις 7/2. Για να μην ψάχνετε σας προτείνουμε να βάλετε το blog στα αγαπημένα σας και να δείτε το επεισόδιο από το link ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEO πάνω δεξιά.Συνήθως στο διαδίκτυο βγαίνει Τετάρτη.

Σχόλια