9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 99 - Β' κύκλος VIDEO (315)





Tο νέο επεισόδιο 99 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video



9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 99 - Β' κύκλος (315) Ο Πέτρος είναι έτοιμος να καταθέσει τα ελαφρυντικά του για την υπόθεση της Red Swan, ενώ η Μάρθα βιώνει την απόλυτη αγωνία για την έκβαση της δίκης. Η κατάθεση του Σερέτη εναντίον του Πέτρου είναι καταπέλτης. Έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου, η Δάφνη νιώθει τύψεις που η ίδια οδήγησε τον πατέρα της στο ειδώλιο, αφού εκείνη έδωσε τα στοιχεία στο Σερέτη. Μαζί της είναι ο Δημήτρης, όταν έρχεται και ο Αντρέας. Η ένταση ανάμεσα στους δυο άντρες είναι έκδηλη, με τη Δάφνη να τους παρακολουθεί ξαφνιασμένη.

Ο Κίμωνας μπαίνει στο γραφείο του Άλκη και του επιτίθεται για το βρόμικο παιχνίδι που έπαιξε στην Κρίστη. Ο Άλκης καλεί την Αστυνομία και καταγγέλλει την επίθεση σε βάρος του. Η Έλσα συμβουλεύει την Κρίστη να διώξει τη Σύλβια. Ο Σερέτης λέει στη Δάφνη πως έκανε ότι μπορούσε για να ελαφρύνει τη θέση του Πέτρου αλλά τα στοιχεία σε βάρος του ήταν αδιάσειστα. Η Δάφνη του επιτίθεται. Ο Μάνος αποφασίζει να πει στην Έλσα όλη την αλήθεια για τη Σοφία.

Ο Στέφανος ζητάει χρόνο από τη Μυρτώ καθώς νιώθει εγκλωβισμένος. Η Κρίστη ζητάει από τη Σύλβια να φύγει από τη ζωή της, νιώθει καθώς τώρα που η ίδια θα κάνει πίσω την καριέρα της δεν τη χρειάζεται. Η Σύλβια μάταια προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη, με την Κρίστη να νιώθει για πρώτη φορά ανοιχτά ότι απειλείται. Όσο ο Μάνος εξιστορεί στην Έλσα την ιστορία με τη Σοφία, τόσο συνειδητοποιεί ότι εκείνη είναι πίσω από το θάνατο της Μαρίνας. Η Έλσα που ξέρει την αλήθεια προσπαθεί μάταια να σταματήσει την οργή του. Η Δάφνη προσπαθεί να καθησυχάσει τον Πέτρο, καθώς ακόμα δεν έχει καταθέσει η ίδια και ο Αντρέας ως μάρτυρες υπεράσπισης.

Η Σόφια σοκάρεται όταν ο Μάνος τη ρωτάει ευθέως εάν κείνη σκότωσε τη μαρίνα. Ο Άλκης ζητάει από την Ηρώ να γυρίσει στο γραφείο και να διαρρεύσει στα Μέσα την επίθεση που δέχτηκε από τον Κίμωνα Μαυρή. Ο Μάνος λέει στη Σοφία πως ξέρει όλη την αλήθεια από το Χρήστο και την πιέζει να του πει την αλήθεια για τη Μαρίνα. Οι φωνές του κινητοποιούν τη νεφέλη και τη Θεανώ, και ο Μάνος αναγκάζεται να φύγει
προβολή προσεχώς
https://toumba-lights.blogspot.gr/2017/01/9-mines-epeisodio-99-b-kyklos-video-315.html

Σχόλια