Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 89 - Β' κύκλος VIDEO (305)Tο νέο επεισόδιο 89 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 89 - Β' κύκλος (305)
Η Μυρτώ αιφνιδιάζει τον Στέφανο πηγαίνοντας στο στούντιο. Όταν όμως τον προσεγγίζει ερωτικά, εκείνος τη διώχνει. Η Μαρίνα δηλώνει στη Θάλεια την απόφαση της να παραμείνει στο καταφύγιο. Ο Φοίβος ζητάει από τη Μάρθα να τους επιτρέψει να φύγουν μαζί με την Ελπίδα στο εξωτερικό. Η Μάρθα αντιδρά.
Ο Διαμαντίδης μαθαίνει πως κάποια γυναίκα είχε ορίσει ντετέκτιβ για να σκαλίσει το παρελθόν του Δημοσθένους. Η Δάφνη ζητάει από τον Σερέτη να καλύψει τον πατέρα της στη δίκη, και του αφήνει υπονοούμενα για τον νέο αρχηγό των κυκλωμάτων που ερευνούν.
Ο Δημήτρης μελετά τους φακέλους του Δημοσθένους και της Αργυρώς και καταλήγει πως η Μάρθα είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις δυο υποθέσεις. Η Θεανώ ξαφνιάζει τη Σοφία με τον αναπάντεχο ερχομό της στην Κύπρο. Ο Δημήτρης πιέζει τη Δάφνη να αποφασίσει εάν θέλει να είναι μαζί του. Η Θάλεια επικοινωνεί με τον Μάνο, κι κείνος νιώθει οικειότητα με τη φωνή της
ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ
https://toumba-lights.blogspot.gr/2017/01/9-mines-epeisodio-89-b-kyklos-video-305.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...