9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 86 - Β' κύκλος VIDEO (302)







Tο νέο επεισόδιο 86 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video





9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 86 - Β' κύκλος (302)
Ο Κίμωνας εκφράζει στην Κρίστη τις υποψίες του πως πίσω από το σχέδιο εξόντωσης της βρίσκονται ο Άλκης και ο Δήμος. Η Μάρθα μπαίνει στο σπίτι του Δήμου από το υπόγειο και βλέπει τον Δήμο έτοιμο να πάρει το όπλο από την Άννα και να την πυροβολήσει.
Η Μάρθα επεμβαίνει την τελευταία στιγμή και τη σώζει, ενώ στρέφει το όπλο κατά πάνω του. Άννα και Μάρθα φεύγουν από το σπίτι σαν κυνηγημένες, αφήνοντας πίσω τους τον Δήμο νεκρό. Ο Άλκης λέει στην Ηρώ για την επίσκεψη του Διαμαντίδη, καθώς και την απόφαση του να κάνουν ανακωχή μεταξύ τους. Η Ηρώ αντιδράει. Η Μαρίνα γνωρίζει τον Δάσκαλο που κρύβεται πίσω από την ομάδα η οποία προσφέρει καταφύγιο στις γυναίκες που το αποζητούν.
Η Μάρθα και η Άννα φτάνουν στο σπίτι της Μάρθας και σχεδιάζουν το άλλοθι που πρέπει να βρουν για να μην στραφούν οι υποψίες πάνω τους. Την ίδια ώρα, η Κρίστη προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη μητέρα της, αποφασισμένη να τη βάλει να διαλέξει ανάμεσα σε εκείνην και στον Δήμο. Η Μάρθα αρνείται πεισματικά στην Ελπίδα πως εκείνη σκότωσε τον Δήμο, παρόλο αυτά της ζητάει άλλοθι


δείτε το video ΕΔΩ

Σχόλια