Μπρούσκο Επεισόδιο 669 Δ Κύκλος VIDEO και περίληψη





To νέο επεισόδιο 669 του Δ κύκλου της σειράς Μπρούσκο σε video








Μπρούσκο επεισόδιο 669 video περίληψη

Ματθαίος και Αναστασία γίνονται θέαμα στα Χανιά, όταν οι δυο τους ανταλλάσσουν σκληρές κουβέντες.. η κατάσταση ξεφεύγει όταν εκείνη τον βρίζει με τον πιο χυδαίο τρόπο κι ο Ματθαίος της επιτίθεται.. Έτσι η ίδια σε έξαλλη κατάσταση τρέχει στο σπίτι και παίρνει το όπλο της..
Επηρεασμένη από το χαμό του μικρού Ανδρέα, η Μελίνα ανακοινώνει την απόφαση της στον Αχιλλέα να επιστρέψει με τα παιδιά στην Κύπρο, εκείνος όμως είναι κάθετα αρνητικός. Ο Χρίστος τα χάνει όταν η Κορίνα του ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της, τρομοκρατείται ακόμα περισσότερο όμως όταν μαθαίνει ότι σκοπεύει να κρατήσει το παιδί και την πιθανότητα να το μάθει η Αλίκη.
Ο Αλκιβιάδης απειλητικός και εκτός εαυτού φτάνει στο σημείο να χειροδικήσει εναντίον της Γεσθημανής προκειμένου να την αναγκάσει να του ομολογήσει το μέρος που κρύβεται ο Σήφης με την Άλκηστη. Την ίδια στιγμή βάζει άντρες να παρακολουθούν τους πάντες ώστε να τους οδηγήσουν στην κρυψώνα.. Από την άλλη ο Ανδρέας προσπαθεί να συγκρατήσει το Σήφη από το να πάει και να συναντήσει τον Αλκιβιάδη. Η κατάσταση καταλήγει σε θρίλερ.. όταν ο Σήφης αντιλαμβάνεται την παρουσία κάποιου έξω από το σπίτι.. προσπαθώντας να προστατέψει την Άλκηστη όμως, πέφτουν πυροβολισμοί.
Προβολή προσεχώς

Σχόλια