Μπρούσκο:Επεισόδιο 655 Δ Κύκλος VIDEO και περίληψη




To νέο επεισόδιο Μπρούσκο 655 του Δ κύκλου της σειράς σε video






Μπρούσκο επεισόδιο 655 video περίληψη
Ο Αλέξης θα ζητήσει την βοήθεια της Αναστασίας για να καταφέρει να ξεσκεπάσει το κύκλωμα των τοκογλύφων στο οποίο εμπλέκεται ο Αλκιβιάδης, καθώς ο θάνατος του Αλέξη Γριβάκη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Ο Σήφης θα έρθει σε ρήξη με την Αναστασία μετά την πεισματική της άρνηση να συνεργαστούν επαγγελματικά με την Μελίνα.
Ανοίγοντας πολλά μέτωπα, ο Σήφης θα έρθει σε σύγκρουση και με τον Μηνά που για να πετύχει τους σκοπούς του έχει διαδώσει ψευδώς δεξιά και αριστερά πως ο Σήφης τα έχει ακόμα με την Άλκηστη.Ο φόβος του Σήφη είναι μήπως αυτές οι φήμες φθάσουν στα αυτιά της Μελίνας με την οποία είναι πια ερωτευμένος...
Η άφιξη του Αχιλλέα στο σπίτι της Μελίνας στα Χανιά όπου πήγε για να δει τα παιδιά του θα προκαλέσει σαστιμάρα και αμηχανία στο πρώην αντρόγυνο.Ο Διαμαντής θα πετύχει τον στόχο του να ματαιώσει τον γάμο του Μύρου και της Δάφνης βάζοντας την Κουκίτσα να παίξει ένα βρώμικο παιχνίδι.
Συνεχίζοντας τις δολοπλοκίες του προσπαθεί να πείσει τον Πάτροκλο πως ήρθε η ώρα να αποκτήσει ένα παιδί με την Ερνέστα. Ο Πάτροκλος μαθαίνει για την παρουσία της Δήμητρας στα Χανιά και στήνοντας καρτέρι θα την αρπάξει και θα την πάει σε μια ερημιά.Στην απελπισία του αποφασίζει να σκοτώσει τον Νεκτάριο τον οποίο θεωρεί υπαίτιο που δεν προχωράει η σχέση του μαζί της.
Προβολή προσεχώς
https://toumba-lights.blogspot.gr/2017/01/mprousko-epeisodio-655-video-kai-perilipsi.html

Σχόλια