ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 64 VIDEO





Δείτε σε video το επεισόδιο 64 της σειράς του ALPHA Κύπρου 'Σαν οικογένεια'

Τέσσερα νέα παιδιά, έχουν μεγαλώσει από μικρά μαζί, σε ορφανοτροφείο της Λευκωσίας. Δύο αγόρια και δυο κορίτσια. Αυτά τα παιδιά δεν υιοθετήθηκαν, έμειναν μόνα κι όταν ενηλικιώθηκαν και έφυγαν από το Ίδρυμα, αποφάσισαν να χαρίσουν το ένα στο άλλο, αυτό που είχαν πιο πολύ ανάγκη… μια οικογένεια. Ανάμεσα τους, ένας ανομολόγητος έρωτας…

Σαν οικογένεια επεισόδιο 64 video περίληψηΗ Στέλλα, μην μπορώντας να διαχειριστεί την αποβολή και τη σχέση της με το Μηνά μετά το ατύχημα, φεύγει κρυφά από το σπίτι.
Παράλληλα, η Μαρίνα μαθαίνει από τον Πέτρο πως η Ελένη έχει επαφές με τον Σάββα και την προειδοποιεί να μείνει μακριά του. Ο Λουκάς αντιλαμβάνεται ότι η Ράνια βοηθάει τον Πέτρο και εκείνη αναγκάζεται να του αποκαλύψει ότι ψάχνουν ένα αυτοκίνητο που βλέπει στα όνειρό της η Μαρίνα.
Η Χριστίνα συναντάει τον Στέφανο και του ζητάει να συνεργαστούν για την οικονομική καταστροφή του Αντρέα. Όμως η Κατερίνα κρυφακούει τη συμφωνία τους να προσπαθεί να τον ειδοποιήσει. Η Νίκη προσεγγίζει φιλικά τη Μαρίνα, εκείνη όμως δείχνει να μην νιώθει ακόμα άνετα μαζί της.
Εν τω μεταξύ, η Αρετή ζητάει από την Ελένη να κρατήσει το γιο της και εκείνη δέχεται να πάει κρυφά από όλους. Ο Σάββας ελέγχει το υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων που βρίσκονται στο δρόμο που συνέβη το ατύχημα της Στέλλας και ανακαλύπτει αυτόν που τη χτύπησε και την άφησε αβοήθητη…



ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ

Σχόλια