Τα πέντε (5) κλειδιά Επεισόδιο 93 Video και περίληψη





Τα πέντε κλειδιά 93-Το video του νέου επεισοδίου του Μακεδονία tv «Τα πέντε κλειδιά», το ερωτικό θρίλερ της λατρεμένης στο αναγνωστικό κοινό Λένας Μαντά



Η Ρένα Ρίγγα και ο Κώστας Βαζάκας στη διασκευή του ομώνυμου βιβλίου και κάτω από το άγρυπνο μάτι της Λένας Μαντά αλλά και η σκηνοθετική μαεστρία του Κώστα Χριστοφόρου και της Ρέινας Εσκενάζυ μαζί με μια μεγάλη ομάδα ταλαντούχων και πετυχημένων ηθοποιών συνθέτουν το σκηνικό και ζωντανεύουν στις οθόνες μας το ερωτικό θρίλερ «Τα Πέντε Κλειδιά».



Τα πέντε κλειδιά-Επεισόδιο 93 video περίληψη
Ο Ορέστης και η Κυβέλη στο σπίτι τους μετά από δυο περιπέτειες που παρά λίγο να τους χωρίσουν οριστικά. Θα είναι όμως και πάλι μαζί; Ο Ηλίας ετοιμάζεται να φύγει για Αθήνα όταν έρχεται στο σπίτι ο Σέργιος και του λέει για την Κυβέλη.
Η Σούγκαρ αποφασίζει να ερευνήσει το θέμα του πατέρα της, ποιος παλιός πολιτικός τελικά είναι ο πραγματικός της πατέρας; Ο Αλέξανδρος φέρνει την κόρη του στο πλατό πράγμα που κάνει την Νάντια έξαλλη. Ο Νικολάου πηγαίνει στην εταιρία και γίνεται πρόεδρος στη θέση του Ορέστη ώσπου εκείνος να αναρρώσει, το σχέδιό του να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη αναβιώνει.



προβολή προσεχώς

Σχόλια