Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΓΑΠΗΣ (KIRALIK ASK) : Επεισόδιο 87Το επεισοδίο 87 της νέας Τούρκικης σειράς του Star Συμβόλαιο Αγάπης


Η σειρά αρχικά ξεκίνησε στην τουρκική τηλεόραση μόνο για λίγα επεισόδια, που θα κάλυπτε τους καλοκαιρινούς μήνες. Όμως η τεράστια επιτυχία άλλαξε 180 μοίρες τον αρχικό προγραμματισμό των παραγωγών. Η Ελτσίν Σανγκού και ο Μπαρίς Αρντούτς δημιούργησαν ένα ζευγάρι χαρακτήρων, που το κοινό λάτρεψε.
H σειρά έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 19 Ιουνίου 2015 και τελικά ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε στις 24 Ιουνίου 2016. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 23 Σεπτεμβρίου 2016Συμβόλαιο Αγάπης (Kiralik Ask) : Επεισόδιο 87 - Περίληψη
Ο Ειμάν λέει στη Νεριμάν και στον Κοράι ότι θα τα πει όλα στη Σουντέ. Εν τω μεταξύ, στο ξενοδοχείο οι υπόλοιποι συνεχίζουν να αναζητούν την Ιταλίδα σχεδιάστρια, η οποία είναι άφαντη.
Ο Σινάν και η Γιασεμίν πιάνουν τους εαυτούς τους να είναι αμήχανοι όταν βρίσκονται μόνοι οι δυο τους. Κάτι αρχίζει να συμβαίνει όμως και ανάμεσα στη Σουντέ και τον Εϊμάν.
Ο Σινάν πηγαίνει στον Ομέρ με σκοπό να του πει τα πάντα για τη Ντεφνέ, όμως στο σπίτι του Ομέρ βρίσκεται ήδη κάποιος άλλος…
http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/12/symvolaio-agapis-kiralik-ask-epeisodio-87.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...