ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΓΑΠΗΣ (KIRALIK ASK) : Επεισόδιο 103



Το επεισοδίο 103 της νέας Τούρκικης σειράς του Star Συμβόλαιο Αγάπης


Η σειρά αρχικά ξεκίνησε στην τουρκική τηλεόραση μόνο για λίγα επεισόδια, που θα κάλυπτε τους καλοκαιρινούς μήνες. Όμως η τεράστια επιτυχία άλλαξε 180 μοίρες τον αρχικό προγραμματισμό των παραγωγών. Η Ελτσίν Σανγκού και ο Μπαρίς Αρντούτς δημιούργησαν ένα ζευγάρι χαρακτήρων, που το κοινό λάτρεψε.
H σειρά έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 19 Ιουνίου 2015 και τελικά ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε στις 24 Ιουνίου 2016. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 23 Σεπτεμβρίου 2016


Συμβόλαιο Αγάπης (Kiralik Ask) : Επεισόδιο 103 - Περίληψη
Ο Ομέρ ανακοινώνει την απόφασή του να παντρευτεί τη Ντεφνέ στον Σινάν.Ομέρ και Σινάν προσεγγίζουν τη Μπιντέν για να προωθήσει τη συνεργασία τους με μία πολύ μεγάλη εταιρεία. Αργότερα η Μπιντέν βρίσκεται στο σπίτι του Ντενίζ.
Ο Ομέρ πηγαίνει να ανακοινώσει το γάμο του και στον Νεμτζί και τη Νεριμάν. Παρούσα είναι και η Σουντέ. Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις τους; Τόσο στο σπίτι της Ντεφνέ όσο και στης Νεριμάν ετοιμάζονται για το δείπνο γνωριμίας των δύο οικογενειών πριν τον γάμο του Ομέρ με τη Ντεφνέ.
Η Γιασεμίν ενημερώνει τη Σουντέ ότι ακυρώθηκε το ντεφιλέ με την Γκαλό γιατί μία άλλη ξένη μεγάλη εταιρεία έρχεται στην Τουρκία…
https://toumba-lights.blogspot.gr/2016/12/symvolaio-agapis-kiralik-ask-epeisodio-103.html

Σχόλια