Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΓΑΠΗΣ (KIRALIK ASK) : Επεισόδιο 102Το επεισοδίο 102 της νέας Τούρκικης σειράς του Star Συμβόλαιο Αγάπης


Η σειρά αρχικά ξεκίνησε στην τουρκική τηλεόραση μόνο για λίγα επεισόδια, που θα κάλυπτε τους καλοκαιρινούς μήνες. Όμως η τεράστια επιτυχία άλλαξε 180 μοίρες τον αρχικό προγραμματισμό των παραγωγών. Η Ελτσίν Σανγκού και ο Μπαρίς Αρντούτς δημιούργησαν ένα ζευγάρι χαρακτήρων, που το κοινό λάτρεψε.
H σειρά έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 19 Ιουνίου 2015 και τελικά ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε στις 24 Ιουνίου 2016. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 23 Σεπτεμβρίου 2016Συμβόλαιο Αγάπης (Kiralik Ask) : Επεισόδιο 102 - Περίληψη
Η Ντεφνέ και ο Ομέρ βρίσκονται στα σύννεφα, ενώ η κοπέλα ανακοινώνει το μεγάλο νέο στους φίλους τους!! Όμως και ο Σινάν λέει στον Ομέρ ότι είναι ερωτευμένος με τη Γιασεμίν.
Ο Κοράι προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ, που έπαθε όταν είδε τον χώρο στον οποίο πρέπει να παρουσιάσει το ντεφιλέ, ενώ η Νεριμάν δεν μπορεί να δεχτεί το ότι κατάφερε η Ντεφνέ να βρει και να της επιστρέψει τα χρήματα.
Εν τω μεταξύ, ο Ομέρ και ο Σινάν κάνουν τα δικά τους σχέδια για το ντεφιλέ. Η Ντεφνέ επιτίθεται στη Σουντέ και της λέει ότι δεν μπορεί να εξηγήσει την κακία της, αλλά εκείνη της απαντά πως εκείνη είναι, που λέει ψέματα στον Ομέρ…
https://toumba-lights.blogspot.gr/2016/12/symvolaio-agapis-kiralik-ask-epeisodio-102.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...