ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΓΑΠΗΣ (KIRALIK ASK) : Επεισόδιο 100



Το επεισοδίο 100 της νέας Τούρκικης σειράς του Star Συμβόλαιο Αγάπης


Η σειρά αρχικά ξεκίνησε στην τουρκική τηλεόραση μόνο για λίγα επεισόδια, που θα κάλυπτε τους καλοκαιρινούς μήνες. Όμως η τεράστια επιτυχία άλλαξε 180 μοίρες τον αρχικό προγραμματισμό των παραγωγών. Η Ελτσίν Σανγκού και ο Μπαρίς Αρντούτς δημιούργησαν ένα ζευγάρι χαρακτήρων, που το κοινό λάτρεψε.
H σειρά έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 19 Ιουνίου 2015 και τελικά ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε στις 24 Ιουνίου 2016. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 23 Σεπτεμβρίου 2016


Συμβόλαιο Αγάπης (Kiralik Ask) : Επεισόδιο 100 - Περίληψη
Η Γιασεμίν και η Σουντέ στεναχωριούνται, που δεν κατάφεραν να κλείσει η Cherie αυτή τη δουλειά και θυμώνουν, που η Ντεφνέ δεν συμμερίζεται την αγανάκτησή τους.
Ο Ομέρ και η Ντεφνέ προσπαθούν να βρίσκουν χρόνο να είναι μαζί, αλλά δεν είναι εύκολο. Ο Ντενίζ έρχεται σε επαφή με τους διοργανωτές του ντεφιλέ της Γκαλό και τους κάνει μία ενδιαφέρουσα πρόταση. Κι ενώ η Γιασεμίν εισπράττει την αδιαφορία του Σινάν, η Νεριμάν επιβεβαιώνει το χειρότερο φόβο της Ντεφνέ. Και σαν να μην έφθανε αυτό, η Ντεφνέ δεν μπορεί να μην προσέξει πόσες ώρες περνάνε μαζί ο Ομέρ με τη Φικρέτ εξαιτίας της συνεργασίας τους.
Τα δυσάρεστα νέα για το ντεφιλέ φθάνουν στον Σινάν και εκείνος πηγαίνει να ζητήσει εξηγήσεις από τη Γιασεμίν. Η Ντεφνέ νιώθει απελπισμένη και ανίσχυρη να αντιμετωπίσει τον εκβιασμό της Νεριμάν…
https://toumba-lights.blogspot.gr/2016/12/symvolaio-agapis-kiralik-ask-epeisodio-100.html

Σχόλια