Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 70 - Β' κύκλος VIDEO (286)
Tο νέο επεισόδιο 70 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video
9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 70 - Β' κύκλος περίληψη (286) Ο Μάνος βλέποντας τη Σοφία σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ζητάει το λόγο από τον Χρήστο. Η Μαρίνα εκφράζει στη Θάλεια τον προβληματισμό της σχετικά με τι πραγματικά πρεσβεύει ο ξενώνας τους.
Ο Σερέτης με τον μπράβο του στριμώχνουν τον Δημητρίου που κάνει δουλειές πίσω από την πλάτη τους, και φεύγουν αφήνοντας πίσω τους τον Δημητρίου νεκρό. Την ίδια ώρα, η Δάφνη βλέπει εφιάλτη με τη δολοφονία του Δημητρίου. Ξυπνάει έντρομη αλλά αποφεύγει να πει στον Αντρέα τους φόβους της. Η Θάλεια καθησυχάζει τη Μαρίνα λέγοντας πως δεν ανήκουν σε κάποια αίρεση, αλλά είναι μια οργάνωση που ασχολείται με τον βαθύ εσωτερικό κόσμο του ανθρώπου και τον οδηγεί στην κάθαρση.
Η Αργυρώ λέει στην Έλσα και τον Στέφανο για το prive πάρτι Δημοσθένους, στα οποία παρευρίσκονται ευυπόληπτοι επιχειρηματίες της Κύπρου, ‘οπου γίνονται όργια μέχρι βιασμοί, θύμα των οποίων έπεσε και η ίδια. Ο Αντρέας οργίζεται με τη Δάφνη που ακόμα δεν του έχει πει για την επιχείρηση με τον Δημητρίου, και αρνείται να πάει στη Δίωξη λέγοντας πως θέλει να ρίξει το βάρος του στην εκπαίδευση του από την Ελίζα.
Η Αργυρώ λέει στον Στέφανο και την Έλσα πως τα όργια γίνονται στη λέσχη Nightdream. Η Έλσα την καθησυχάζει. Φεύγοντας της δίνει το τηλέφωνο της Μάρθας σε περίπτωση που χρειαστεί ψυχολογική υποστήριξη εξαιτίας του βιασμού της…δείτε το Video ΕΔΩ
https://toumba-lights.blogspot.gr/2016/12/9-mines-epeisodio-70-b-kyklos-video-286.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...