Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 68 Β κύκλος VIDEO (284)


Tο νέο επεισόδιο 68 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video


 

9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 68 Β κύκλος video περίληψη (284) Η Σύλβια καταλαβαίνει πως ήταν o Στέφανος που προειδοποίησε την Κρίστη για την ίδια ψάχνοντας να βρει πληροφορίες για αυτόν στο internet .Ο Στέφανος μαθαίνει πως το όνομα της κοπέλας που ερευνούν είναι Αργυρώ Βουδούρη και όπως είχε υποπτευθεί είναι όντως πρώην υπάλληλος του Δημοσθένους. Ο Πέτρος λέει στην Έλενα πως χώρισε με τη Μάρθα και η Έλενα τον φέρνει σε αδιέξοδο ζητώντας του να της κάνει έρωτα .
Ο Διαμαντίδης ζητάει από τον Άλκη να αποσύρει τις έρευνες όταν ακούει στις ειδήσεις ότι θα γίνει εξεταστική για κάποια δάνεια που είχε πάρει παλαιότερα όμως ο Άλκης αντιδράει. Η Κρίστη συγκινείται με το μήνυμα που της στέλνει ο Κίμωνας την ώρα που δίνει συνέντευξη για την επικείμενη συνεργασία της για τα ορφανά .Θα θυμώσει όμως η Σύλβια που αντιλήφθηκε πως οι δυο τους έρχονται ξανά κοντά. 9 μήνες επεισόδιο 68 β κύκλος (284)

Η Σοφία θέλει να πει στον Μάνο την αλήθεια για τον αδελφό της και για τον Χρήστο αλλά δεν ξέρει πως. Ο Άλκης θολώνει όταν πηγαίνοντας να συγχαρεί την Κρίστη την βλέπει να φιλιέται με τον Κίμωνα. Εξοργισμένος τηλεφωνεί στον δικηγόρο του λέγοντας πως όχι μόνο δεν θα βγει συναινετικό το διαζύγιο τους, αλλά θα κάνει τα πάντα για να της πάρει και το παιδί.
Η Σοφία ψαρεύοντας διαθέσεις του Μάνου παρουσιάζει τη δικιά της ιστορία σαν πρόβλημα μιας φίλης της. Όταν ζητάει τη γνώμη του αν θα έπρεπε η φίλη της να πει την αλήθεια στο σύντροφο της, ο Μάνος είναι αρνητικός, και η Σοφία αποφασίζει τελικά να μην του αποκαλύψει τα γεγονότα. Η Ηρώ λέει στον Άλκη πως ο μόνος τρόπος για να βγει το διαζύγιο σε βάρος της Κρίστης και να της πάρει το παιδί, είναι να αποδειχτεί πως η Κρίστη είναι ακατάλληλη σαν μάνα..

προβολή προσεχώς
http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/12/9-mines-epeisodio-68-b-kyklos-video-284.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...