9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 64 - Β' κύκλος VIDEO (280)




Tο νέο επεισόδιο 64 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video




9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 64 - Β' κύκλος περίληψη (280) Ο Κίμωνας αντιδράει με την απόφαση της Κρίστης να βοηθήσει τον Άλκη. Την ίδια ώρα και η Ηρώ κάνει σκηνή στον Άλκη που ζήτησε από την Κρίστη να τραγουδήσει στο δείπνο. Η Σοφία ζητάει από το Δημήτρη να τον παρουσιάσει στη μητέρα της σαν την καινούρια της σχέση. Ο Αντρέας ζητάει συγνώμη από τον Οδυσσέα για τον τρόπο που του μίλησε.
Η Σύλβια βάζει λόγια στην Κρίστη για τον Κίμωνα, ώστε να την επηρεάσει και να τον βγάλει από τη ζωή της. Η Δάφνη συναντιέται με την Ελίζα Νικολάου και της ζητάει να αναλάβει τον Αντρέα. Η Σοφία λέει στο Μάνο να μη βλέπονται για λίγο καιρό, μέχρι να φύγει η μητέρα της. Εκείνος αντιδράει αλλά τελικά δέχεται. Η Δάφνη γυρίζει σπίτι μαζί με την Ελίζα. Ο Χρήστος καλοπιάνει τον Μάνο σχετικά με τη Σοφία.
Η Σύλβια συναντιέται με τη Φανή, μια πρώην σχέση του Κίμωνα, και μαθαίνει πληροφορίες γι αυτόν. Ο Σερέτης απειλείται από τους ανθρώπους του κυκλώματος που έψαχναν το στικάκι. Η Σοφία γνωρίζει το Δημήτρη στη μητέρα της. Η Μαρίνα ζητάει από τη Θάλεια να της αγοράσει ένα tablet.Η Έλενα με το όπλο στο χέρι σημαδεύει κρυφά τη Μάρθα και τον Πέτρο. Η Μαρίνα νιώθει το μωρό που κλωτσάει και συγκινείται. Η Έλενα τελικά οπισθοχωρεί χωρίς να έχει γίνει ακόμα αντιληπτή από τον Πέτρο και τη Μάρθα.
Ο Αντρέας αντιμετωπίζει την Ελίζα επιφυλακτικά, ενώ εκείνη δείχνει γοητευμένη μαζί του. Η Σοφία ξεπροβοδίζει τον Δημήτρη με ένα πεταχτό φιλί. Ο Μάνος τους βλέπει και κερώνει. Ο Αντρέας δεν δέχεται τελικά να τον αναλάβει η Ελίζα. Εκείνη του αφήνει την καρτά της σε περίπτωση που αλλάξει γνώμη. Η Έλσα και ο Στέφανος βάζουν κανόνες για τη συγκατοίκηση τους, αλλά το πάθος που νιώθει ο ένας για τον άλλον είναι έκδηλο. Η Φάνη λέει στη Σύλβια πως ο Κίμωνας δεν είναι αυτός που δείχνει.
Η Σύλβια σχεδιάζει τον τρόπο που θα κάνει την Κρίστη να τη συναντήσει. Την ίδια ώρα, η Κρίστη είναι με τον Κίμωνα, όταν στο κινητό της έρχεται ένα μήνυμα που την αναστατώνει. Ο Άλκης κάνει δοκιμαστικό για την ομιλία που πρόκειται να βγάλει. Η Εύα προσπαθεί να πείσει την Έλενα να ολοκληρώσει το σχέδιο της με τον Πέτρο και τη Μάρθα

προβολή προσεχώς
http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/12/9-mines-epeisodio-64-b-kyklos-video-280.html

Σχόλια