9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 62 Β' κύκλος VIDEO (278)



Tο νέο επεισόδιο 62 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video




9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 62 Β' κύκλος video περίληψη (278) Η Κρίστη ενθουσιάζεται όταν βλέπει τις φωτογραφίες των παιδιών που έχουν τραβήξει η Έλσα και ο Στέφανος. Ο Σερέτης θα δώσει εντολή να βρεθούν πηροφορίες για τον Δημήτρη Αλεξίου όταν θα μάθει πως έχει έρθει κρυφά στην Κύπρο στέλεχος των εσωτερικών υποθέσεων του τμήματος Αθηνών.

Η Δάφνη μένει έκπληκτη από την διορατικότητα και τις αστυνομικές ικανότητες του Δημήτρη καθώς συνεργάζονται οι δυο τους στην υπόθεση Δημητρίου. Ο Άλκης θα ζητήσει την υποστήριξη ενός άλλου μέλους της νεολαίας του κόμματος του.Οι στίχοι του τραγουδιού για τα ορφανά του Κίμωνα θα συγκινήσουν την Κρίστη.

Η Έλσα θα ζητήσει την συνδρομή της Δάφνης ώστε να μπορέσει να ανακαλύψει αυτόν που επιτέθηκε στον Στέφανο ενώ την ίδια ώρα ο Πέτρος που φτάνει στο σπίτι της Μάρθας γίνεται αντιληπτός από την Έλενα. Η Εύα προσπαθεί να πείσει την Έλενα πως ο στόχος εκδίκησης της θα έπρεπε να είναι ο ίδιος ο Πέτρος και όχι η Μάρθα όμως η Έλενα είναι ανένδοτη.Κάποιος άγνωστος θα πληροφορήσει τον Δημήτρη για το πάθος του Δημητρίου με την χαρτοπαιξία...

Ο Σερέτης που μαθαίνει για τις κινήσεις του Δημήτρη και την συνάντηση που είχε με τον άγνωστο διατάζει να συνεχίσουν την παρακολούθηση του. Από μια απροσεξία του Αντρέα θα αποκαλύφθεί το στικάκι που ήταν κρυμμένο μέσα στον iron man του Οδυσσέα.

Ο Σερέτης ακούει τον Ανδρέα να λέει στην Δάφνη να μην δώσει το στικάκι στον ίδιο αλλά να το πάει στον υπουργό και θα πάρει τα μέτρα του. Ο Δημητρίου που παρακολουθείται από τον Δημήτρη να χαρτοπαίζει σε μια λέσχη θα δεχθεί ένα τηλεφώνημα και θα αποχωρήσει ενώ ο Δημήτρης δεν τον αφήνει από τα μάτια του.

προβολή προσεχώς
http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/12/9-mines-epeisodio-62-b-kyklos-video-278.html

Σχόλια