Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ: Γ Κύκλος Επεισόδιο 41 (VIDEO)
Το video του επεισοδίου 41 του Γ κύκλου της σειράς του ΑΝΤ1 ''Οι συμμαθητές''
 

Οι Συμμαθητές επεισόδιο 41 - Γ κύκλος (περίληψη) Ο Φραγκίσκος επισκέπτεται τον Φρίντομ, η Τάρα μπαίνει στο σπίτι της Βάλιας και προκαλεί μπελάδες στην Μαριλένα και ο Αλέξανδρος και η Γκέλυ ασχολούνται με το θέμα της κλοπής της βαλίτσας με τα λεφτά. Στο μεταξύ, η Μπέτυ δέχεται να μιλήσει με τον Άρη και ο Βαγγέλης κάνει παράπονα που όλη η ευθύνη του μπαρ έχει πέσει πάνω του.
Η Τότα είναι αγχωμένη για το φλυτζάνι του Γιώργου, χωρίς να ξέρει ότι πρόκειται πραγματικά για το φλυτζάνι του Ανδρέα και η Ντίνα κάνει ό,τι μπορεί για να την συμβουλέψει σωστά. Η Σεσίλια ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον γάμο και η Αλίκη γίνεται ακόμα πιο έξαλλη με την Γκέλυ, με αφορμή κάποιες πικάντικες αφίσες που κυκλοφόρησαν στο γραφείο.
Η Μαριλένα ζητάει μία χάρη από τον ντετέκτιβ και ο Ισίδωρος συνεχίζει την πλάκα στην Ντίνα με την βοήθεια του Ηρακλή.Τι θα κάνει η Μαριλένα με την Τάρα και το σπίτι της Βάλιας; Τι είναι οι αφίσες που κυκλοφόρησαν στην Κούλντογκ και γιατί εξοργίζουν την Αλίκη; Πώς θα αντιδράσει η Τότα σε όσα βλέπει στο φλυτζάνι του Γιώργου και τι ζητάει η Μαριλένα από τον ντετέκτιβ;προβολή προσεχώς
http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/12/oi-symmathites-g-kyklos-epeisodio-41-video.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...