ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΓΑΠΗΣ (KIRALIK ASK) : Επεισόδιο 76




Το επεισοδίο 76 της νέας Τούρκικης σειράς του Star Συμβόλαιο Αγάπης

Η σειρά αρχικά ξεκίνησε στην τουρκική τηλεόραση μόνο για λίγα επεισόδια, που θα κάλυπτε τους καλοκαιρινούς μήνες. Όμως η τεράστια επιτυχία άλλαξε 180 μοίρες τον αρχικό προγραμματισμό των παραγωγών. Η Ελτσίν Σανγκού και ο Μπαρίς Αρντούτς δημιούργησαν ένα ζευγάρι χαρακτήρων, που το κοινό λάτρεψε.
H σειρά έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 19 Ιουνίου 2015 και τελικά ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε στις 24 Ιουνίου 2016. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 23 Σεπτεμβρίου 2016


Συμβόλαιο Αγάπης (Kiralik Ask) : Επεισόδιο 76 - Περίληψη
Ο Ομέρ μαθαίνει ότι η Σουντέ εργάζεται πια για την εταιρεία της Γιασεμίν και απορεί, ενώ η Ντεφνέ του λέει ότι εκείνη επιλέγει να δίνει δεύτερη ευκαιρία στους ανθρώπους.

Η περίπτωση της Σουντέ απασχολεί τον Σινάν, τον Νεμτζί και τον Ομέρ, αλλά και τη Νεριμάν, που συνεχίζει να αναζητά τον ιδανικό γαμπρό!

Η Γιασεμίν συνεργάζεται άψογα με τον Σινάν, αλλά προβληματίζονται επειδή η Ντεφνέ και ο Ομέρ δεν ακολουθούν το παράδειγμά τους και αναζητούν τρόπους να τους πιέσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Και η Νεριμάν όμως εξακολουθεί πολύ να θέλει την Ντεφνέ μαζί με τον Ομέρ και δεν καταθέτει εύκολα τα όπλα…

Σχόλια