Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016

KARA SEVDA (Καρά Σεβντά) : Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8 VIDEO και ΠΕΡΙΛΗΨΗΟ Μπουράκ Οζτσιβίτ και η Νεσλιχάν Αταγιούλ είναι το πρωταγωνιστικό ζευγάρι στη τούρκικη τηλεοπτική παραγωγή Kara Sevda, ο Β κύκλος της οποίας κάνει πρεμιέρα στην Τουρκία στις 21/9KARA SEVDA : ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8 -Β κύκλος ( περίληψη)

Τον Κεμάλ προβληματίζει πολύ το αν θα πρέπει δεχθεί την πρόταση της Νιχάν να συνεργαστούν πάνω στην έρευνα για τον θάνατο του Οζάν. Οι ανησυχίες του αυτές εντείνονται ακόμα περισσότερο όταν ο Εμίρ αναλαμβάνει δράση. Την συνεργασία Κεμάλ και Νιχάν την έχει όμως αντιληφθεί ο Εμίρ και πλέον το ζευγάρι κινδυνεύει θανάσιμα.


Το μάθημα που έδωσε ο Κεμάλ στον Εμίρ για την Νιχάν το προηγούμενο βράδυ δεν φέρνει αποτελέσματα.Ο Εμίρ δεν χάνει τον χρόνο του με σκέψεις εκδίκησης που θα του αποσπούσαν την προσοχή από τον στόχο του. Κάθε ενέργεια του τον φέρνει σε ακόμα πλεονεκτικότερη θέση στην μονομαχία του με τους αντιπάλους του.

Εν τω μεταξύ το ημερολόγιο της Νιχάν στο οποίο αποτυπώνεται η αιώνια αγάπη της για τον Κεμάλ βρίσκεται τώρα στα χέρια της οικογένειας Σόιντερε. Είναι η απόδειξη του παντοτινού δεσμού των δυο νέων όμως για τον Κεμάλ θα γίνει επίσης η λεπτή γραμμή μεταξύ ζωής και θανάτου. Όταν η Νιχάν θα καταλάβει την εξαφάνιση του ημερολογίου της θα βάλει στην ζυγαριά τον φόβο της για την ζωή της κόρης της και την αγάπη της για τον Κεμάλ.
απόσπασμα του επεισοδίου

Οι έρευνα της Νιχάν και του Κεμάλ εστιάζεται στο γεγονός πως ο Οζάν δολοφονήθηκε.Όταν ο Κεμάλ δει πως οι ενέργειες τους φέρνουν την Νιχάν ολοένα και πιο κοντά στην Ζεινέπ θα αντιληφθεί επίσης πως η Νιχάν πηγαίνει να πέσει αβοήθητη στο στόμα του λύκου.

Ο Εμίρ έχει γίνει η σκιά των δυο νέων και παρακολουθεί άγρυπνα την κάθε τους κίνηση.Ο Κεμάλ αντιλαμβάνεται πως τόσο αυτός όσο και η Νιχάν θα πρέπει στο εξής να βρίσκονται διαρκώς σε επιφυλακή και να προσέχουν το κάθε τους βήμα.


Ο Κεμάλ θα διαπιστώσει με τον πιο επώδυνο τρόπο το μέχρι που είναι διατεθειμένος να φτάσει ο Εμίρ για να τον σταματήσει.Ωστόσο παρότι στον πόλεμο των δυο ανδρών έχει τώρα μπλεχτεί και η ίδια η οικογένεια του,η αποφασιστικότητα του Κεμάλ δεν θα καμφθεί από σκέψεις για τυχόν συνέπειες.
Ένα καινούργιο στοιχείο για την δολοφονία του Οζάν θα έρθει τελείως αναπάντεχα στην επιφάνεια και θα αποτελέσει την αρχή για την τελική λύση του μυστηρίου.Τα λυσσαλέα χτυπήματα του Εμίρ για να το αποτρέψει ανταποδίδονται από τον Κεμάλ με τέτοιον τρόπο που θα αποτελέσουν το μεγαλύτερο πλήγμα για την οικογένεια Κοζκούογλου


προβολή ΕΔΩ
http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/11/kara-sevda-b-kyklos-epeisodio-8-video-kai-perilipsi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...