9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 55 - Β' κύκλος VIDEO (271)







Tο νέο επεισόδιο 55 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video



9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 55 - Β' κύκλος περίληψη (271)
Ο Φοίβος και η Ελπίδα περνούν τη βραδιά τους σε ξενοδοχείο. Ο Αντρέας παθαίνει κρίση πανικού και ζητάει να ειδοποιήσουν τη Δάφνη. Η Μαρίνα παίρνει το μήνυμα της Έλσας πως θέλει να μιλήσουν και την καλεί πίσω, τη στιγμή που ο Μάνος είναι σπίτι της, να της πει τη σκέψη του για την κηδεία που θέλει να κάνει για τη Μαρίνα. Η Έλσα φρικάρει και αντιδράει πολύ έντονα.
Η Μάρθα επικοινωνεί με τον Δήμο και του ζητάει να τη βοηθήσει να βρουν τα παιδιά τους. Η Έλσα λέει στον Μάνο πως η Μαρίνα ίσως είναι ζωντανή.Ο Χρήστος ζητάει από τη Δάφνη να είναι προετοιμασμένη για το ενδεχόμενο η βλάβη στην όραση του Αντρέα να είναι μόνιμη. Η Μάρθα περιπλανάται στους δρόμους ψάχνοντας την Ελπίδα, ενώ εκείνη ζει τον έρωτα της με τον Φοίβο και παράλληλα σχεδιάζει να φύγει μαζί του από την Κύπρο.
Η Μαρίνα συμβουλεύει την Έλσα να δεχτεί να κάνουν τρισάγιο στη μνήμη της. Ο Μάνος έχει πάρει τις αποφάσεις του για το ποια θα διαλέξει, την Έλσα ή τη Σοφία. Ο Οδυσσέας τηλεφωνεί στον Σερέτη και κλείνουν ραντεβού για την επόμενη μέρα, με τον Σερέτη να τον ορκίζει να μην πει τίποτα στη Δάφνη. Η Δάφνη τηλεφωνεί στον Δημήτρη πως είχε ανάγκη να τον ακούσει.Εκείνος βρίσκεται μόνος του σ ένα μπαρ, όταν δίπλα του κάθεται μια άγνωστη γι αυτόν γυναίκα, η Σοφία.
Ο Στέφανος ζητάει από την Έλσα να γίνει βοηθός του σε μια έκθεση φωτογραφίας που ετοιμάζει. Ο Άλκης δεν μπορεί να διαχειριστεί την εικόνα της Κρίστης με τον Κίμωνα. Η Σοφία και ο Δημήτρης φλερτάρουν έντονα. Η Μάρθα συναντάει τον Δήμο στο γραφείο του και του εξιστορεί το πρόβλημα της Ελπίδας, πιέζοντας τον να κάνει τα πάντα για να βρει τα παιδιά. Η Σοφία και ο Δημήτρης παίρνουν μαζί το βράδυ στο ξενοδοχείο του. Όλα είναι έτοιμα για την κηδεία της Μαρίνας, με την Έλσα σε μεγάλη νευρικότητα. Το τρισάγιο για τη Μαρίνα τελειώνει, με τον Μάνο και την Έλσα να παίρνει ο καθένας τον δικό του, ξεχωριστό δρόμο
προβολή προσεχώς
http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/11/9-mines-epeisodio-55-b-kyklos-video-271.html

Σχόλια