9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 54 - Β' κύκλος VIDEO (270)






Tο νέο επεισόδιο 54 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video





9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 54 - Β' κύκλος περίληψη (270)Η Δάφνη και ο Αντρέας περνούν μια χαλαρή φιλική βραδιά στο σπίτι τους παρέα με τον Δημήτρη. Όταν ο Αντρέας λέει αστειευόμενος στη Δάφνη πως ο Δημήτρης είναι ο άντρας που της ταιριάζει, ταράζεται τόσο η ίδια όσο και ο Δημήτρης. Η Κρίστη ακούει έντρομη τη Σοφία που τους ενημερώνει πως οι καρδιακοί χτύποι του μικρού έχουν αυξηθεί, και παράλληλα τους πιέζει να σκεφτούν τι χάπι μπορεί να είναι αυτό που παραλίγο να καταπιεί.

Ο Φοίβος ζητάει από τη Μάρθα να τον αναλάβει, αλλά εκείνη αρνείται. Φεύγει απογοητευμένος, αλλά η Ελπίδα τον προλαβαίνει και μετά από την ερωτική εξομολόγηση και των δύο, αποφασίζουν να το σκάσουν από τα σπίτια τους. Ο Αντρέας καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά με την όρασή του αλλά το κρύβει από τη Δάφνη. Ο Μάνος ζητάει από το νοσοκομείο να του στείλουν τις εξετάσεις του και προβληματίζεται με τη Σοφία που δεν του είπε την αλήθεια για την κατάστασή του.

Ο Άλκης βρίσκει το θάρρος και λέει στη Σοφία πως το χάπι που έβαλε ο μικρός στο στόμα του είναι αμφεταμίνη. Η Κρίστη μένει σοκαρισμένη. Ο Αντρέας αισθάνεται να μαυρίζουν όλα γύρω του και φωνάζει πανικόβλητος τη Δάφνη. Ο Σερέτης παραλαμβάνει το κοκτέιλ φαρμάκων που προορίζει για τον Οδυσσέα. Η Εύα επισκέπτεται τη Μάρθα και της λέει την αίσθησή της πως η Έλενα πρόκειται να κάνει κακό στον Πέτρο εάν επιβεβαιώσει τις υποψίες της πως έχει ερωμένη.

Η κατάσταση του Φαίδωνα βελτιώνεται, αλλά η Σοφία σκέφτεται να καταγγείλει τον Άλκη και την Κρίστη ως ακατάλληλους γονείς. Την κατάσταση σώζει η Έλσα που εγγυάται προσωπικά πως ο μικρός δεν κινδυνεύει μαζί τους. Η Κρίστη εξοργίζεται και ζητάει από τον Άλκη να φύγει. Η Δάφνη ζητάει από τον Δημήτρη να προσέχει τον Οδυσσέα προκειμένου η ίδια να συνοδεύσει τον Αντρέα στο νοσοκομείο.

Ο Δήμος κάνει πρόταση γάμου στην Άννα. Ο Αντρέας φοβάται πως θα τυφλωθεί. Η Άννα δέχεται να παντρευτεί τον Δήμο, παρόλο που μέσα της ξέρει πόσο άσχημα θα αντιδράσει η Κρίστη με την απόφασή της. Η Έλσα μιλάει με υπονοούμενα στη Σοφία για την αφοσίωση που δείχνει στον Μάνο. Η Ηρώ τηλεφωνεί στον Άλκη και κανονίζουν να συναντηθούν.

Ο Οδυσσέας εκφράζει τις ενοχές του στον Δημήτρη πως ο Αντρέας θα τυφλωθεί εξαιτίας του. Η Εύα βρίσκει παλιές φωτογραφίες της με τον Πέτρο σε ευτυχισμένες στιγμές, για να τις δώσει στην Έλενα και να καταλάβει πως όσο εκείνη ήταν στο ίδρυμα, ο Πέτρος ζούσε ευτυχισμένος μαζί της. Ο Μάνος ζητάει τη συμβουλή της Μάρθας για την Έλσα που δεν μπορεί να δεχτεί πως η Μαρίνα έχει πεθάνει, κι εκείνη του προτείνει να κάνει μία συμβολική κηδεία ώστε να το συνειδητοποιήσει. Ταυτόχρονα, τον ενθαρρύνει στη σχέση του με τη Σοφία, αφού κάνει καλό στην ψυχολογία του.

Ο Δήμος ανακοινώνει στον Φοίβο πως θα τον στείλει στην Αγγλία, αλλά εκείνος έχει ήδη οργανώσει τη φυγή του μαζί με την Ελπίδα. Η Κρίστη επιστρέφει σπίτι με τον Φαίδωνα και την Έλσα, μην μπορώντας να διαχειριστεί την ανευθυνότητα του Άλκη, με τον ίδιονα βρίσκεται στο δικό του σπίτι και να αναθεματίζει τον εαυτό του για το κακό που πήγε να προκαλέσει στο παιδί.

Ο Σερέτης πηγαίνει στο σπίτι του Αντρέα δήθεν για να δει πώς είναι, και βρίσκει τον Δημήτρη που του εκφράζει την υποψία του πως οι Μαχητές τους παρακολουθούν. Ο Χρήστος μαλώνει τη Δάφνη που δεν έφερε νωρίτερα τον Αντρέα, καθώς τώρα οι πιθανότητες να επανέλθει η όρασή του λιγοστεύουν.



προβολή προσεχώς
http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/11/9-mines-epeisodio-54-b-kyklos-video-270.html

Σχόλια