9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 49 - Β' κύκλος VIDEO (265)







Tο νέο επεισόδιο 49 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video




9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 49 - Β' κύκλος περίληψη (265)Η Έλενα λέει στον Πέτρο πως θα έφτανε σε ακραίες καταστάσεις εάν επρόκειτο να τον χάσει, όπως έκανε η Εύα. Ο Πέτρος ταράζεται, όχι επειδή πιστεύει πως ο ψυχικός κόσμος της Έλενας έχει διαταραχτεί, αλλά κυρίως επειδή βλέπει πόσο επηρεάζεται η Έλενα από τη συναναστροφή της με την Εύα.

Η Ελπίδα κρύβει το μυστικό της από τη Μάρθα, και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να φύγει από το σπίτι. Η Κρίστη γυρίζει στο σπίτι. Ο Άλκης της εκφράζει τη λύπη του για τον τσακωμό τους. Ο Μάνος έχει πιει πια αρκετά και βλέπει ξεκάθαρα τη Σοφία σαν τη Μαρίνα, και παρασύρεται μαζί της ερωτικά. Η Έλσα μπαίνει στο ταξί με προορισμό το αεροδρόμιο.

Η Δάφνη λέει στον Αντρέα για τον εφιάλτη του Οδυσσέα. Την ίδια ώρα ο μικρός είναι έτοιμος να παίξει τον…αγώνα της ζωής του μαζί με τον Αντρέα στο γήπεδο, χωρίς την παρουσία της Δάφνης. Ο Άλκης πανικοβάλλεται στην προοπτική η Κρίστη να μην τον συνοδεύσει στο εκλογικό κέντρο και δώσει τροφή στους δημοσιογράφους για τη σχέση τους. Η Ηρώ τον πιέζει να αντιστρέψει το κλίμα και να την πιέσει να πάει μαζί του. Την ίδια ώρα, η Άννα συμβουλεύει την κόρη της να χωρίσει από τον Άλκη. Η Ελπίδα αφήνει σημείωμα στη Μάρθα ότι βγαίνει για λίγο έξω.

Ο Μάνος ξυπνάει νηφάλιος στο πλευρό της Σοφίας και νιώθει γοητευμένος από εκείνη. Η Έλσα φτάνει στην Αθήνα, έξω από ένα νεοκλασικό κτήριο. Η Κρίστη αποφασίζει να συνοδεύσει τον Άλκη στο εκλογικό κέντρο, αναπτερώνοντας το ηθικό του. Ο Αντρέας φτάνει στο γήπεδο με τον Οδυσσέα και ο Σερέτης δίνει σήμα στους άντρες τους. Ο Πέτρος εκφράζει στη Δάφνη την ανησυχία του για τα ζωώδη ένστικτα που του βγάζει η Έλενα, αλλά εκείνη τον καθησυχάζει πως δεν είναι ικανή να κάνει κάποιο κακό. Η Έλσα αντικρίζει τη Μαρίνα, τρέμοντας από συγκίνηση.

Η Κρίστη στέκεται στο πλευρό του Άλκη, δίνοντας σε όλους την εντύπωση πως είναι το τέλειο ζευγάρι. Η Έλσα ακούει με κομμένη την ανάσα τη Μαρίνα που της εξιστορεί τις συνθήκες φυγής της που την οδήγησαν να κρύβεται στην Ελλάδα και σοκάρεται όταν της λέει πως η Σοφία πήγε να τη σκοτώσει. Οι άντρες του Σερέτης είναι έτοιμοι για την απαγωγή του Οδυσσέα. Η Ελπίδα τη στήνει έξω από το σπίτι του Φοίβου και τον περιμένει να βγει.


Ο Άλκης γυρίζει σκοτεινιασμένος στο γραφείο του καθώς βλέπει πως έχασε το παιχνίδι με την Κρίστη. Η Ηρώ από την άλλη, του εκφράζει για πρώτη φορά τον έρωτά της για εκείνον. Η Μαρίνα λέει στην Έλσα πως αποφάσισε να τους αφήσει να πιστεύουν πως έχει πεθάνει, γιατί ήθελε να απομονωθεί και να τα βρει με τον εαυτό της. Η επιχείρηση της απαγωγής του Οδυσσέα βρίσκεται σε εξέλιξη, όταν στο χώρο φτάνει και η Δάφνη.

Η Μάρθα πανικοβάλλεται με την Ελπίδα που λείπει και τηλεφωνεί στον Δήμο. Ο Μάνος κάμπτεται από την τρυφερότητα που του δείχνει η Σοφία και αποφασίζει να κάνουν μικρά βήματα για τη σχέση τους. Οι άντρες του Σερέτη δεν καταφέρνουν να απαγάγουν τελικά τον Οδυσσέα και φεύγουν από τον χώρο, αφήνοντας όμως πίσω τους σοβαρά τραυματισμένο τον Αντρέα.

δείτε το Video ΕΔΩ
http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/11/9-mines-epeisodio-49-b-kyklos-video-265.html

Σχόλια