9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 43 - Β' κύκλος VIDEO (259)









Tο νέο επεισόδιο 43 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video




9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 43 - Β' κύκλος περίληψη (259)
Ο Μάνος εκφράζει στη Μάρθα την οργή του που δεν κατάφερε να σκοτώσει ο ίδιος τον Κυριάκο όταν μπορούσε, πριν προλάβει εκείνος να τους γεμίσει με τον πόνο της εξαφάνισης της Μαρίνας. Η Θεανώ που διαβάζει την είδηση του θανάτου του Κυριάκου πείθει τη Σοφία πως εκείνος τη σκότωσε τελικά. Η Δάφνη ζητάει να γίνει ιατροδικαστική εξέταση στο πτώμα του Κυριάκου. Στη συνέχεια τηλεφωνεί στον Δημήτρη για να μάθει τη σχέση του Αντρέα με την Ντέμη.
Ο Αντρέας εκφράζει στον Πέτρο τη βεβαιότητα του πως η Red Swan συνεχίζει τη δράση της και μετά από τον θάνατο του Βίκτωρα, και την πεποίθηση του πως ο Αλεξιάδης δεν αυτοκτόνησε αλλά δολοφονήθηκε μέσα στη φυλακή. Ο Δημήτρης απορεί με τη Δάφνη που δεν εμπιστεύτηκε τον Αντρέα στο θέμα της Ντέμης και ζητάει πληροφορίες από εκείνον. Η Δάφνη τον αντικρούει, και οι δυο τους καταλήγουν ξανά σε ρήξη.
Ο Στέφανος ενημερώνει την Κρίστη για τον θάνατο του Κυριάκου. Ο Άλκης είναι φτιαγμένος από την κοκαΐνη με αποτέλεσμα να διώξει κακήν κακώς τον δημοσιογράφο που έρχεται για να του πάρει μια προγραμματισμένη συνέντευξη. Η Ηρώ σοκάρεται με την συμπεριφορά του Άλκη, που είναι βέβαιο πως θα μαθευτεί σε όλα τα μέσα και θα κάνει κακό στην εικόνα του. Ο Μάνος επικοινωνεί με τη Σοφία και της ζητάει να βρεθούν. Η Νεφέλη που ακούει παραξενεύεται που η μητέρα της διατηρεί τόσο στενή σχέση με ασθενή της και αντιδράει.
Η Κρίστη φεύγει με τον Στέφανο για να σταθεί στην Έλσα, ενώ η Σύλβια που μένει πίσω, κυριεύεται από έντονη ζήλια και οργή. Ο Σερέτης δίνει στη Δάφνη ένα δώρο για τον Οδυσσέα σαν συγνώμη για τη συμπεριφορά του απέναντι του. Η Δάφνη κάμπτεται και του ζητάει να μεσολαβήσει ώστε να κριθούν κατάλληλοι για την υιοθεσία του παιδιού. Ο Σερέτης δεσμεύεται να το κάνει
Η Μάρθα παραξενεύεται με την επιμονή της Εύας να βλέπει εκείνη και τον Πέτρο σαν το τελικό ζευγάρι. Η Έλσα αφήνεται στην αγκαλιά της Κρίστης και θρηνεί για τη μητέρα της, εκφράζοντας το μίσος της για τον Κυριάκο. Ο Μάνος βρίσκει παρηγοριά στην παρέα της Σοφίας. Η Δάφνη διασχίζει αφηρημένη τον δρόμο για το σπίτι της Μάρθας, όταν ένα φορτηγό έρχεται κατά πάνω της.

Την ίδια στιγμή, η Εύα που μόλις βγαίνει από τη Μάρθα, ορμάει πάνω στη Δάφνη και τη σώζει, ενώ η ίδια τραυματίζεται. Ο Αντρέας μοιράζεται και με τον Σερέτη τις σκέψεις του για τη Red Swan και τις συνθήκες θανάτου του Βίκτωρα, κι εκείνος δεσμεύεται να ασχοληθεί προσωπικά με το θέμα. Ο Κίμωνας φτάνει στο σπίτι της Κρίστης για να της δώσει τους στίχους που έγραψε, αλλά τη βλέπει αγκαλιασμένη με τον Άλκη και φεύγει απογοητευμένος. Ο Πέτρος φτάνει στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε η Εύα, και συναντιέται με τη Μάρθα που του λέει την απόφαση της να συνεχίσουν τη σχέση τους κρυφά από όλους
προβολή προσεχώς
http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/11/9-mines-epeisodio-43-b-kyklos-video-259.html

Σχόλια