Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

Τα πέντε κλειδιά :Επεισόδιο 41 ( Video και περίληψη )
Δείτε σε Video το επεισόδιο 41 της νέας σειράς του ΑΝΤ1

«Τα πέντε κλειδιά», το ερωτικό θρίλερ της λατρεμένης στο αναγνωστικό κοινό Λένας ΜαντάΗ Ρένα Ρίγγα και ο Κώστας Βαζάκας στη διασκευή του ομώνυμου βιβλίου και κάτω από το άγρυπνο μάτι της Λένας Μαντά αλλά και η σκηνοθετική μαεστρία του Κώστα Χριστοφόρου και της Ρέινας Εσκενάζυ μαζί με μια μεγάλη ομάδα ταλαντούχων και πετυχημένων ηθοποιών συνθέτουν το σκηνικό και ζωντανεύουν στις οθόνες μας το ερωτικό θρίλερ «Τα Πέντε Κλειδιά».

Τα πέντε κλειδιά-Επεισόδιο 41 (περίληψη)Η Κυβέλη αναγκασμένη να εκτελέσει τη δεύτερη εντολή το ίδιο βράδυ παρασέρνει τον Ορέστη, κρυφά από όλους, στη μαρίνα με τα γιοτ. Η βραδιά εξελίσσεται πολύ καλά για το ζευγάρι.
Η Κίκα φεύγει το άλλο πρωί για την Αθήνα, για να υπογράψει με τον εκδοτικό οίκο. Η Νάντια συνεχίζει τον πόλεμο με τον Νικολάου. Η Σούγκαρ έχει πονοκεφάλους μετά την επέμβαση, δεν αντέχει και φεύγει από το σπίτι του Πάρη.
Η Μάριον πάει στα γραφεία του Ορέστη για να τον βρει αλλά εκεί βρίσκει μόνο την Λένια με την οποία λογομαχεί. Η εξέλιξη αυτού του καυγά θα βάλει σε μεγάλους μπελάδες τον Ορέστη και την Κυβέλη…

προβολή προσεχώς
http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/11/blog-post_7.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...