Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΓΑΠΗΣ (KIRALIK ASK) : Επεισόδιο 6
Το επεισόδιο 6 της νέας Τούρκικης σειράς του Star Συμβόλαιο Αγάπης
Η σειρά αρχικά ξεκίνησε στην τουρκική τηλεόραση μόνο για λίγα επεισόδια, που θα κάλυπτε τους καλοκαιρινούς μήνες. Όμως η τεράστια επιτυχία άλλαξε 180 μοίρες τον αρχικό προγραμματισμό των παραγωγών. Η Ελτσίν Σανγκού και ο Μπαρίς Αρντούτς δημιούργησαν ένα ζευγάρι χαρακτήρων, που το κοινό λάτρεψε.
H σειρά έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 19 Ιουνίου 2015 και τελικά ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε στις 24 Ιουνίου 2016. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 23 Σεπτεμβρίου 2016.Συμβόλαιο Αγάπης (Kiralik Ask) : Επεισόδιο 6 - Περίληψη
Η Ντεφνέ πηγαίνει στο σπίτι του Ομέρ αποφασισμένη ότι τίποτα δεν θα χαλάσει την καλή της διάθεση. Τον βρίσκει να κοιμάται σαν μικρό παιδί και προβληματίζεται εάν θα πρέπει να τον ξυπνήσει ή όχι.
Όταν ξυπνά, ο Ομέρ της λέει να πάει στο γραφείο. Στο γραφείο, ο Σινάν φλερτάρει με την Γιασεμίν και η Ντεφνέ ζηλεύει. Ο Ομέρ διαπληκτίζεται με την Ντεφνέ εξαιτίας της δουλειάς, αλλά δεν λέει τίποτα στη Γιασεμίν όταν τον ρωτάει γι’ αυτό. Ζητά ένα ζευγάρι παπούτσια στο νούμερο της Ντεφνέ και της τα προσφέρει, κι εκείνη, αυθόρμητα, τον αγκαλιάζει για να τον ευχαριστήσει.
Η Γιασεμίν, όμως, παρακολουθεί την εικόνα και αποφασίζει να ενεργήσει ανάλογα
http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/10/symvolaio-agapis-kiralik-ask-epeisodio-6-perilipsi-kai-videos.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...