ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΓΑΠΗΣ (KIRALIK ASK) : Επεισόδιο 20





Το επεισοδίο 20 της νέας Τούρκικης σειράς του Star Συμβόλαιο Αγάπης



Η σειρά αρχικά ξεκίνησε στην τουρκική τηλεόραση μόνο για λίγα επεισόδια, που θα κάλυπτε τους καλοκαιρινούς μήνες. Όμως η τεράστια επιτυχία άλλαξε 180 μοίρες τον αρχικό προγραμματισμό των παραγωγών. Η Ελτσίν Σανγκού και ο Μπαρίς Αρντούτς δημιούργησαν ένα ζευγάρι χαρακτήρων, που το κοινό λάτρεψε.
H σειρά έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 19 Ιουνίου 2015 και τελικά ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε στις 24 Ιουνίου 2016. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 23 Σεπτεμβρίου 2016.


Συμβόλαιο Αγάπης (Kiralik Ask) : Επεισόδιο 20 - Περίληψη

Ο Σινάν επισκέπτεται τον Ομέρ στο σπίτι του, αλλά όταν ο Ομέρ ακούει τον Σινάν να γελά στην κουζίνα με τη Ντεφνέ, ζηλεύει και κλείνεται στο δωμάτιό του. Πιστεύοντας πλέον πως η Ντεφνέ έχει σχέση με τον Σινάν, ο Ομέρ της λέει ότι δεν του αρέσουν οι ερωτικές σχέσεις μέσα στην εταιρία.
Η Γιασεμίν μαθαίνει ότι ο Ομέρ είναι άρρωστος στο σπίτι, και αποφασίζει να τον επισκεφτεί. Όταν φτάνει εκεί, ευχαριστεί τη Ντεφνέ για το δώρο, που της έδωσε για τον Ομέρ. Η Ντεφνέ φεύγει από το σπίτι του Ομέρ γεμάτη ζήλεια για τη Γιασεμίν και την υποτιθέμενη σχέση της με τον Ομέρ.
Στο μεταξύ, η Νεριμάν συνειδητοποιεί ότι αυτή είναι η κατάλληλη ευκαιρία για τη Ντεφνέ, χωρίς να γνωρίζει ότι εκείνη ήταν μαζί του από το πρωί. Όταν φτάνει στο σπίτι, διώχνει τη Γιασεμίν...
http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/10/symvolaio-agapis-kiralik-ask-epeisodio-20-perilipsi-kai-videos.html

Σχόλια