ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΓΑΠΗΣ (KIRALIK ASK) : Επεισόδιο 18





Το επεισοδίο 18 της νέας Τούρκικης σειράς του Star Συμβόλαιο Αγάπης




Η σειρά αρχικά ξεκίνησε στην τουρκική τηλεόραση μόνο για λίγα επεισόδια, που θα κάλυπτε τους καλοκαιρινούς μήνες. Όμως η τεράστια επιτυχία άλλαξε 180 μοίρες τον αρχικό προγραμματισμό των παραγωγών. Η Ελτσίν Σανγκού και ο Μπαρίς Αρντούτς δημιούργησαν ένα ζευγάρι χαρακτήρων, που το κοινό λάτρεψε.
H σειρά έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 19 Ιουνίου 2015 και τελικά ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε στις 24 Ιουνίου 2016. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 23 Σεπτεμβρίου 2016.


Συμβόλαιο Αγάπης (Kiralik Ask) : Επεισόδιο 18 - Περίληψη

Η Ντεφνέ αναζητά ένα σπάνιο βιβλίο για να δωρίσει στον Ομέρ, αλλά δεν μπορεί να το βρει σε κανένα βιβλιοπωλείο. Το βρίσκει, όμως, με τη βοήθεια του Σουκρού.Ο Νετζμί μιλά στον Ομέρ για τα προβλήματα, που έχει με τη Νεριμάν, ομολογώντας πως εκείνη είναι η ζωή του. Ο Ομέρ, όμως, σκέφτεται τον δικό του έρωτα.
Στο μεταξύ, η Νιχάν επιλέγει τον Σερκάν και ανακοινώνει στον Ισμαήλ την απόφασή της. Ο Σερκάν τους βλέπει και βγάζει λάθος συμπεράσματα για την απόφαση της Νιχάν. Η Νεριμάν προσκαλεί τη Ντεφνέ για να μιλήσουν στο σπίτι της.
Η συζήτηση δεν έχει την αναμενόμενη εξέλιξη. Η Γιασεμίν εξαπατά την Ντεφνέ, πείθοντάς την ότι το δώρο, που θέλει να κάνει στον Ομέρ για τα γενέθλιά του δεν είναι κατάλληλο…http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/10/symvolaio-agapis-kiralik-ask-epeisodio-18-perilipsi-kai-videos.html

Σχόλια