ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΓΑΠΗΣ (KIRALIK ASK) : Επεισόδιο 11





Το επεισοδίο 11 της νέας Τούρκικης σειράς του Star Συμβόλαιο Αγάπης




Η σειρά αρχικά ξεκίνησε στην τουρκική τηλεόραση μόνο για λίγα επεισόδια, που θα κάλυπτε τους καλοκαιρινούς μήνες. Όμως η τεράστια επιτυχία άλλαξε 180 μοίρες τον αρχικό προγραμματισμό των παραγωγών. Η Ελτσίν Σανγκού και ο Μπαρίς Αρντούτς δημιούργησαν ένα ζευγάρι χαρακτήρων, που το κοινό λάτρεψε.
H σειρά έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 19 Ιουνίου 2015 και τελικά ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε στις 24 Ιουνίου 2016. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 23 Σεπτεμβρίου 2016.



Συμβόλαιο Αγάπης (Kiralik Ask) : Επεισόδιο 11 - Περίληψη
Ο Σινάν ανακρίνει όλο το προσωπικό της εταιρίας, ενώ η Γιασεμίν, ικανοποιημένη από την εξέλιξη της υπόθεσης, προτίθεται να πουλήσει το δείγμα των παπουτσιών έναντι υψηλής αμοιβής.
Η Ντεφνέ έρχεται στην εταιρία για να μιλήσει στον Ομέρ και η Γιασεμίν καλεί την ασφάλεια για να τη διώξει από εκεί. Τη στιγμή εκείνη, μπαίνει ο Ομέρ. Η Νεριμάν συζητά με τον Σινάν την όλη κατάσταση, ενώ ο Ομέρ ρωτά τη Ντεφνέ γιατί πήγε στην εταιρία.
Εκείνη του λέει ότι ήθελε να μιλήσουν και να του εξηγήσει ότι δεν είναι κλέφτρα και εκείνος προσπαθεί να την πείσει να γυρίσει πίσω στην εταιρία λέγοντας ότι ήταν άδικος μαζί της...

Σχόλια