Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΓΑΠΗΣ (KIRALIK ASK) : Επεισόδιο 1 - Περίληψη και Videos
Δείτε videos του επεισοδίου 1 της νέας Τούρκικης σειράς του Star Συμβόλαιο Αγάπης
Η σειρά αρχικά ξεκίνησε στην τουρκική τηλεόραση μόνο για λίγα επεισόδια, που θα κάλυπτε τους καλοκαιρινούς μήνες. Όμως η τεράστια επιτυχία άλλαξε 180 μοίρες τον αρχικό προγραμματισμό των παραγωγών. Η Ελτσίν Σανγκού και ο Μπαρίς Αρντούτς δημιούργησαν ένα ζευγάρι χαρακτήρων, που το κοινό λάτρεψε.
H σειρά έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 19 Ιουνίου 2015 και τελικά ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε στις 24 Ιουνίου 2016. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 23 Σεπτεμβρίου 2016.

Συμβόλαιο Αγάπης (Kiralik Ask) : Επεισόδιο 1 - Περίληψη
O Oμέρ είναι ένας γοητευτικός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης μιας βιοτεχνίας υποδημάτων. Η Ντεφνέ είναι μια νεαρή και όμορφη κοπέλα, που ζει μια απλή ζωή, η οποία θα ανατραπεί όταν η Μαφία θα απάγει τον αδελφό της εξαιτίας των χρεών του. Η Ντεφνέ τώρα καλείται να βρει 200.000 λίρες προκειμένου να σώσει τον αδελφό της. Όμως όπως λένε, "η ζωή είναι αυτό που συμβαίνει, όταν εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον". Έτσι, στην περίπτωση, της απελπισμένης Ντεφνέ, αυτό μεταφράζεται στο θαύμα, που της χτυπά την πόρτα υπό τη μορφή ενός ερωτικού παιχνιδιού…

1ο μέρος Δείτε το video ΕΔΩ
2ο μέρος Δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...