KARA SEVDA (Καρά Σεβντά) : Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4 VIDEO και ΠΕΡΙΛΗΨΗ




Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ και η Νεσλιχάν Αταγιούλ είναι το πρωταγωνιστικό ζευγάρι στη τούρκικη τηλεοπτική παραγωγή Kara Sevda, ο Β κύκλος της οποίας έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 21/9
KARA SEVDA : ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4 -Β κύκλος ( περίληψη)


Ο Κεμάλ βλέπει την Νιχάν αγκαλιά με την Ντενίζ και το μυαλό του αρχίζει να δουλεύει πυρετωδώς .Τα κομμάτια από το πάζλ του παρελθόντος μπαίνουν ένα ένα στη θέση τους και το προφανές βασανίζει την σκέψη του : Μήπως η Ντενίζ είναι τελικά η δική του κόρη ; Θα χρειαστεί όμως ακλόνητες αποδείξεις για να βεβαιωθεί πως τα μηνύματα που του στέλνει η καρδιά του είναι αληθινά.
Ο Εμίρ αντιλαμβάνεται τις υποψίες του Κεμάλ και θα κάνει τα πάντα για να του κρύψει την αλήθεια .Για να το πετύχει και να κερδίσει την νέα αυτή μάχη θα χρησιμοποιήσει κάθε όπλο που έχει στην διάθεση του .

Η Νιχάν καταλαβαίνει αμέσως πως πρόκειται να ξεσπάσει νέος πόλεμος μεταξύ των δύο ανδρών και παίρνει δραστικά μέτρα για να προστατεύσει τόσο τον εαυτό της όσο και την κόρη της από κάθε είδους κίνδυνο.
Οι αποφάσεις της είναι ακραίες και θα προχωρήσει σε μια πολύ ριψοκίνδυνη συμμαχία που θα διαλύση τις όποιες ισορροπίες υπάρχουν μεταξύ του Κεμάλ και του Εμίρ.

http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/10/kara-sevda-b-kyklos-epeisodio-4-video-kai-perilipsi.html

Σχόλια